Influenta lui Mercur retrograd in Leu pentru toate zodiile, 8 iulie-19 iulie

Dragi prieteni, pentru a intelege mai bine informatiile pe care vi le ofer trebuie sa va cunoasteti Ascendentul. Ascendentul pot fi calculat pe diferite site-uri web, daca va cunoasteti ora la care v-ati nascut.

Berbec, Ascendent Berbec.Dragi nativi Berbec, Mercur in Leu retrogradeaza in casa iubirii, a creativitatii si a copiilor.
Este o perioada favorabila sa intelegeti anumite lucruri legate de copiii vostri. Va avertizeaza asupra erorilor in educatia copiilor. Excesul de autoritate cu scopul de a stimula talentele si ambitia copiilor vostri poate avea un efect nociv asupra lor.
Mercur retrograd in Leu va cere să va măsurati cu atenție cuvintele și să va asigurati că ele poartă adevărul și lumina ființei voastre.
Conjunctia Marte-Mercur retrograd in Leu poate declansa o criza in plan sentimental, de aceea este bine sa nu raspundeti la provocari, pentru ca orice discutie aprinsa ar putea sa ia amploare. Aspectul astral de mai sus este posibil sa provoace tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp. Este indicat sa fiti receptivi la schimbare dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Evenimentele si tensiunile din acest moment va provoaca sa ajungeti in cele din urma la o mai buna intelegere a voastra si in special a dorintelor voastre.
Puteti gasi modalitati diferite de a va exprima iubirea, creativitatea si de a va regasi naturaletea. Daca aveti investitii la bursa sau in alta parte acum puteti face mici ajustari dar nu este un moment propice pentru a face altele noi.
In ceea ce privesc relatiile sentimentale puteti sa vedeti lucrurile dintr-o perspectiva noua si este favorizata comunicarea intr-o maniera mai indirecta. Nu este recomandat sa incepeti o relatie de iubire sau o activitate creativa, dar puteti reintalni o iubire din trecut.

Taur, Ascendent Taur. Dragi nativi Taur, Mercur in Leu retrogradeaza in casa caminului, familiei si patrimoniului personal.
Aceasta perioada va poate afecta in doua modalitati principale: fie lucruri legate de trecutul vostru sau situatii care au ramas in aer trebuie reanalizate si trebuie sa va confruntati cu ele, fie la un nivel mai concret aveti nevoie de a repara anumite lucruri acasa sau ceea ce ati ignorat devine acum sacaitor sau creaza tensiuni, neintelegeri in relatiile cu cei apropiati.
Mercur retrograd in Leu rascoleste trecutul, aduce la suprafata nemultumiri vechi. Este posibil ca abia in acest moment sa intelegeti cauzele unor disfunctionalitati conjugale. Asteptati-va sa aflati declaratii surprinzatoare de la parteneri, dar si unele secrete ale voastre sa fie revelate. Aveti nevoie de multa intelepciune pentru a atenua problemele si a aduce atmosfera la un echilibru necesar discutiilor rezonabile.
Este o perioada buna pentru a face cercetari legate de trecutul vostru. Nu este o perioada buna pentru a initia tranzactii imobiliare, si proiecte legate de confortul familial.
Este posibil, să revină în atenţia voastră probleme personale din trecut care necesită o rezolvare urgentă şi implică cheltuieli financiare.

Gemeni, Ascendent Gemeni.Dragi nativi Gemeni, Mercur in Leu retrogradeaza in casa comunicarii, a conversatiilor, a calatoriilor si studiilor medii.
Puteti avea parte de numeroase intorsaturi de situatii in viata de zi cu zi si nu va puteti baza pe ceilalti. Nu va bazati foarte mult pe punctualitatea celorlalti sau pe faptul ca mesajele voastre vor ajunge la timp.
Puteti sa obsevati lucruri in imediata voastra apropiere pe care nu le-ai vazut pana acum. Este o perioada buna pentru a comunica prin mijloace indirecte, sa va imbogatiti cunostiintele si sa le folositi in alte directii decat pana acum.
Este o perioadă favorabilă să reuşiţi la un examen la care aţi eşuat în trecut, dar nu este indicat să susţineţi pentru prima dată colocvii, examene, să călătoriţi pe distanţe scurte. Ar trebui să evitaţi acum, tranzacţiile imobiliare.Este o perioadă favorabilă să puneţi în aplicare idei mai vechi sau să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă.Ar fi indicat să evitaţi acum, călătoriile de afaceri, începerea unor activităţi şi semnarea unor contracte importante, exceptând situaţiile în care acestea oferă soluţii pentru situaţii create în trecut.Orice discutie aprisa poate sa ia amploare, de aceea ar trebui sa evitati discutiile in contradictoriu.
Asigurați-vă că masina voastra este in regula, are suficienta benzina si este in stare buna de functionare si aveti toate taxele platite la zi. Asigurati-va mai bine atunci cand traversati strada.
Plecați mai devreme pentru orice călătorii și întâlniri, deoarece Mercur retrograd poate întârzia zborurile, intalnirile, calatoriile.

Rac, Ascendent Rac. Dragi nativi Rac, Mercur in Leu retrogradeaza in casa banilor, posesiunilor si valorilor personale.
Este un moment bun sa va reanalizati deciziile financiare. Nu trebuie sa va bazati pe solutii de ultim moment si nu dati ultimii bani din casa. O solutie buna ar fi sa renuntati la cheltuielile inutile. Banii sau lucrurile pe care le-ati crezut pierdute se pot intoarce sau dimpotriva castigurile voastre pot fi incetinite datorita unor circumstante bizare.
Puteţi găsi acum soluţii la problemele financiare cu care v-aţi confruntat în trecut.
Ar fi indicat să evitaţi inceperea unor activitati şi semnarea unor contracte importante în aceasta perioada, sa nu luati decizii majore referitoare la bani. De asemenea, ar trebui sa evitati acum operatiunile de vanzare-cumparare, bunurile pe care le cumparati acum se vor dovedi inutile mai tarziu.
Aveţi posibilitatea acum, să vă descoperiţi talente şi înzestrări native, care valorificate în mod practic, vă pot aduce câştiguri financiare în viitor.
Nu ar trebui să luaţi decizii definitive referitoare la bani, ar trebui să evitaţi cumpărarea unor obiecte de valoare şi lux. Este posibil acum, să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi, vedeţi, Mercur retrograd în Leu formează o cuadratură cu Uranus din Taur, ar trebui să renunţaţi la cheltuielile inutile, pentru că vă puteţi trezi cu o gaură în buget, după ce Mercur iese din retrogradare.

Leu, Ascendent Leu. Dragi nativi Leu, Mercur in Leu retrogradeaza in casa personalitatii si a infatisarii.
In aceasta perioada aveti oportunitatea sa va redefiniti atitudinea si sa va revizuiti modul in care ganditi si va comportati. Este posibil sa experimentati tensiuni in relatiile cu ceilalti si sa aveti parte de anumite obstacole sau intarzieri in demersurile voastre. Vechile nemultumiri si trairi pot iesi acum la iveala intr-un mod bulversant si va pot afecta comunicarea cu ceilalti .Este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la riposta si inacceptare, la certuri si contradictii, in favoarea unor actiuni intelepte care sa va ajute pe voi si pe cei din jurul vostru.
În această perioadă ar trebui să vă revizuiţi relaţiile cu copiii şi persoanele iubite. Puteţi constata acum, că orgoliu şi egoismul pot sta în calea realizărilor voastre şi ar trebui să renunţaţi la aceste defecte, în această perioadă.
Este posibil, să reveniţi asupra unor proiecte personale începute în trecut şi să aduceţi unele îmbunătăţiri.

Fecioara, Ascendent Fecioara. Dragi nativi Fecioara, Mercur in Leu retrogradeaza in casa regenerarii de sine si a marilor probe.
Poate aparea posibilitatea sa repetati unele investigatii sau sa fie necesare teste mai profunde. De asemenea, este posibil sa corectati o interventie chirurgicala nereusita in trecut.
Daca ati avut parte de un blocaj in comunicare cel mai bun lucru ar fi sa reanalizati situatiile si sa incercati sa va bazati mai mult pe instinct decat pe surse externe. Este o perioada benefica sa va reevaluati furiile si sa gasiti solutii pentru a scapa de ele.
Nu este o perioada favorabila sa impartasiti altora secrete si puteti avea de asemenea dificultati in a le pastra pe cele care va ajung la urechi. Lucrurile pe care le-ati amanat/ignorat v-ar putea crea probleme daca nu va ocupati de ele acum.
O durere sau o problema de sanatate poate aparea intr-un mod neasteptat in urma unor certuri, dispute, sau pe fond de stres. Orice afectiune de sanatate care poate aparea acum este mai usor de vindecat daca adoptati un mod de gandire si de viata sanatos, daca renuntati definitiv la un viciu sau la un aliment care va dauneaza sanatatii.Este un moment favorabil sa va schimbati obiceiurile de viata , sa acordati mai multa atentie pentru intarirea rezistentei si capacitatii de autoprotectie a organismului.
Este posibil să aflaţi secrete legate de o persoană iubită, care pot să vă aducă bulversări, vedeţi, Mercur formează o conjuncţie cu Marte şi respectiv, o cuadratură cu Uranus din Taur. Puteţi reveni acum, asupra unei probleme de sănătate mai vechi, posibil, să reveniţi asupra unei operaţii nereuşite.

Balanta, Ascendent Balanta. Dragi nativi Balanta, Mercur in Leu retrogradeaza in casa prieteniilor si proiectelor de viitor.
Chestiuni mai vechi legate de prieteni va pot reveni in atentie. Este o perioada benefica pentru a reevalua relatiile de prietenie si proiectele incepute in trecut si a face anumite corecturi. Trebuie sa va ocupati de lucrurile nerezolvate in aceasta directie.
Planurile voastre de viitor pot fi subiectul unor modificari, puteti vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva. Nu este o perioada favorabila pentru a initia proiecte noi. Pot aparea tensiuni sau confuzii in comunicare.
În această perioadă vă puteţi descoperi talente aflate în stare latentă. Planurile de viitor şi obiectivele voastre pot cunoaşte remodelări şi schimbări semnificative, vedeţi, Mercur retrograd în Leu formează o cuadratură cu Uranus din Taur. Nu este o perioadă favorabilă pentru iniţierea unor proiecte noi.

Scorpion, Ascendent Scorpion. Dragi nativi Scorpion, Mercur in Leu retrogradeaza in casa profesiei, a statutului public, social si civil.
Pot aparea schimbari de situatii in legatura cu pozitia voastra publica sau in relatia cu superiorii. Trebuie sa rezolvati anumite lucruri pe care le-ati neglijat in activitatea profesionala. De asemenea, va puteti astepta la probleme de comunicare, sau intarzieri in zona de cariera sau la locul de munca, posibil tensiuni in relatia cu autoritatile, superiorii sau sefii. Nu luati acum decizii importante sau definitive in cariera sau afaceri. Este o perioada buna pentru tatonari si experimentari.
În această perioadă, furia interioară, mânia şi nemulţumirea, pot ieşi la iveală într-un mod violent, situaţie, care vă poate pune în conflict cu şefii şi autorităţile, de aceea, trebuie sa va inarmati cu calm si toleranta, izbucnirile nervoase din aceasta perioada va pot costa prin pierderi de reputatie.
Sunt posibile schimbari neasteptate si imprevizibile in plan profesional, in statutul profesional si civil.
Sunt posibile rezilieri de contracte, dar totuşi, ar fi indicat, să nu luaţi decizii majore în plan profesional şi financiar în acest interval de timp, să aşteptaţi, până când Mercur îşi reia mersul direct.

Sagetator, Ascendent Sagetator. Dragi nativi Sagetator, Mercur in Leu retrogradeaza in casa studiilor superioare, a calatoriilor pe distante lungi, a relatiilor cu strainii si strainatatea.
Relatiile voastre cu persoanele straine sau calatoriile, chestiunile legale sau cele care tin de educatia superioara sau publicare pot intampina amanari sau se pot crea confuzii si nu este o perioada propice pentru a initia actiuni noi. Totusi, in ceea ce privesc situatiile mai vechi acum le puteti reevalua si puteti gasi solutii la care nu v-ati gandit anterior. Cele neglijate se cer rezolvate de urgenta.
Ar putea sa va aduca o schimbare de directie in studiu sau un curs de perfectionare care va orienteaza pe un cu totul alt drum in plan profesional. De asemenea, este posibil sa primiti o veste de departe sau din strainatate care sa va reconfigureze toate planurile legate de munca, colaborari, afaceri.
Este o perioadă favorabilă să puneţi în aplicare, idei, vise, idealuri, pe care le-aţi avut de mult timp în minte. De asemenea, puteţi să aduceţi informaţii noi şi creative în orice fel de studii, lucrări, o carte sau activităţi pe care le-aţi început în trecut, dar nu se recomandă să începeţi studii noi, să călătoriţi pe distanţe lungi. Este foarte posibil, să reuşiţi la examene la care aţi eşuat în trecut in urma unei contestatii.

Capricorn, Ascendent Capricorn. Dragii nativi Capricorn, Mercur in Leu retrogradeaza in casa resurselor comune, a finantelor si a parteneriatelor comune.
Este un timp favorabil sa reevaluati datoriile si sa gasiti modalitati noi de a gestiona resursele care provin in urma unor parteneriate sau contracte. Totusi daca aveti facturi pe care le-ati neglijat acestea se apropie de termenul limita si puteti avea neplaceri daca nu rezolvati lucrurile in aceasta perioada. Nu este o perioada buna pentru a lua un nou imprumut sau pentru a da bani cu imprumut.
Este un timp favorabil sa descoperiti noi modalitati de a depasi dificultatile financiare, sa faceti refinantare la un credit.Trebuie sa fiti atenti la investitii, astfel incat ele sa nu solicite ulterior costuri de intretinere mai mari decat ati preconizat sau sa se dovedeasca pe parcurs ineficiente.
În această perioadă ar trebui să vă rezolvaţi toate problemele financiare cu care v-aţi confruntat în trecut. Nu este o perioadă favorabilă să luaţi decizii majore referitoare la bani, să faceţi un împrumut sau să încheiaţi o asigurare, dar aţi putea să faceţi o refinaţare la un credit, pe care l-aţi contractat în trecut.
Mercur retrograd în Leu formează o cuadratură cu Uranus din Taur, aspect, care vă avertizează, că ar trebui să fiţi mai atenţi la cheltuielile inutile care vă pot micşora bugetul.

Varsator, Ascendent Varsator. Dragi nativi Varsator, Mercur in Leu retrogradeaza in casa parteneriatelor de orice fel.
In aceasta perioada puteti gasi modalitati noi in felul in care comunicati cu ceilalti. Puteti avea o viziune diferita asupra unor oportunitati din trecut.
Este o ocazie favorabila sa reevaluati situatiile conflictuale si sa gasiti solutii la problemele din trecut. Incercati sa rezolvati toate impedimentele care apar in aceasta perioada in relatiile voastre indiferent cat de obositoare vi se pare situatia deoarece daca le ignorati acestea pot sa creasca si sa duca la neintelegeri majore. Incercati sa nu raspundeti la provocari, sa nu luati decizii la nervi sa fiti cat mai clari in conversatii si sa nu lasati nimic nelamurit.
Nu este indicat sa formati un nou parteneriat de afaceri sau sa incepeti o relatie.
În această perioadă puteţi aduce îmbunătăţiri în orice tip de parteneriat dacă doriţi să vă folosiţi înzestrările native pentru binele comun al unei relaţii. Nu se recomandă să începeţi o colaborare nouă sau o relaţie, dar puteţi reveni asupra unor colaborări sau relaţii mai vechi şi să aduceţi unele corecţii. Ar trebui să evitaţi să luaţi decizii importante în orice tip de parteneriat, cu excepţia cazurilor în care aceste oferă soluţii pentru problemele din trecut.

Pesti, Ascendent Pesti.Dragi nativi Pesti, Mercur in Leu retrogradeaza in casa muncii obligatorii, a activitatilor zilnice si a sanatatii.
In ceea ce priveste munca, puteti avea parte de anumite intarzieri sau blocaje, uneori chiar confuzii daca nu gasiti o modalitate noua de abordare. Totusi problemele vechi se solutioneaza printr-o abordare inedita.
Mercur retrograd pe domeniul sanatatii poate conduce la analize neconcludente ce trebuie repetate, erori sau nesiguranta in diagnostic, ori opinii diferite ale medicilor. Poate aparea posibilitatea sa repetati unele investigatii sau sa fie necesare teste mai profunde. De asemenea, este posibil sa corectati o interventie chirurgicala nereusita in trecut.
O durere sau o problema de sanatate poate aparea intr-un mod neasteptat in urma unor certuri, dispute, sau pe fond de stres.Orice afectiune de sanatate care poate aparea acum este mai usor de vindecat daca adoptati un mod de gandire si de viata sanatos, daca renuntati definitiv la un viciu sau la un aliment care va dauneaza sanatatii.
Ar trebui să daţi dovadă de mai multă demnitate în relaţiile cu colegii de muncă, cu şefii, să îndrăzniţi mai mult, să aveţi mai mult curaj să vă demonstraţi valoarea, să vă folosiţi darurile cu care v-a înzestrat divinitatea, să treceţi din starea de umilinţă în stare de smerenie.
Nu este indicat să luaţi decizii definitive în muncă numai dacă ele oferă soluţii pentru probleme din trecut. De exemplu, este posibil să reveniţi la vechiul loc de muncă.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website