Influenta Lunii Pline in Rac , din 12 ianuarie, ora 13:33, pentru toate zodiile

 

Berbec, Ascendent Berbec

 

Dragi nativi Berbec, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor IV-X, casa caminului, a familiei si respectiv, casa vocatiei profesionale si declanseaza evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Berbec nascuti in perioada, 9 aprilie-15 aprilie,  Soarele vostru formeaza o cuadratura cu Soarele in Capricorn si respectiv, o cuadratura,  cu Luna in Rac.

Este posibil sa se reactiveze legatura cu trecutul, sa revina in viata voastra, nemultumiri, probleme  familiale mai vechi, legate de parinti si cei apropiati,  probleme de sanatate si legate de  spatiu locativ, care va preseaza sa le rezolvati urgent. Sunt posibile dificultati conjugale, la care trebuie sa le gasiti solutii sau pur si simplu o stare de neincredere, de blocaj. Din pacate, toate aceste nemultumiri si probleme din plan familial, emotional, pot ricosa in planul profesional care poate avea de suferit.

Este un moment favorabil pentru a solutiona, probleme de familie mai vechi si legate de spatiu locativ, pentru a gasi solutii la afectiuni mai vechi de sanatate, vedeti, Marte in Pesti, patronul zodiei voastre, formeaza un sextil cu Soarele in Capricorn si respectiv, un trigon cu Luna in Rac; pentru a finaliza o renovare sau orice proiect familial pe care l-ati inceput in trecut.

Este momentul cel mai benefic in care puteti sa va eliberati de trecut, sa incercati sa scapati acum, de orice amintire dureroasa, trauma, suferinta , prin iertare si acceptare a ceea ce a fost.

Dragii mei, rabdarea va este pusa la incercare, de aceea, daca in preajma acestei Luni Pline in Rac va simtiti blocati sa actionati asa cum va doriti, inseamna ca trebuie sa abordati altfel lucrurile, sa renuntati la riposta, la dorinta de a obtine ceva in mod fortat, orice blocaj aparut acum, va avertizeaza ca s-a terminat o etapa de viata si incepe un nou ciclu in viata voastra. Acum puteti gasi solutii la problemele voastre numai pe cale pasnica, prin cultivarea tolerantei si a intelegerii, prin receptivitatea la dialog si cooperare.

 

Taur, Ascendent Taur

 

Dragi nativi Taur, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor III-IX, casele de comunicare, studii si calatorii si poate declansa in viitor evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Taur nascuti in perioada, 9 mai-16 mai,  Soarele vostru formeaza un trigon cu Soarele in Capricorn si respectiv, un sextil cu Luna in Rac.

Studiile si cursurile pe care le-ati facut pana acum va pot aduce mari oportunitati in cariera si in plan material si financiar, in viitor sau chiar in aceasta perioada. De asemenea,  puteti obtine recompense banesti, in urma unor activitati, afaceri sau proiecte incepute  in  trecut, vedeti, Venus, patronul zodiei voastre, se afla in Pesti in casa proiectelor si a planurilor de viitor. Este posibil sa creasca clientela sau vanzarile. Va puteti impaca cu o persoana apropiata sau un prieten mai vechi si sa reluati aceste relatii pe baze mult mai solide.

Nativii Taur, care calatoresc sau studiaza ar trebui sa fie pregatiti pentru interventia nepravazutului, care va poate schimba planurile stabilite anterior, evenimentele nu sunt foarte grave, dar va pot forta sa va adaptati rapid la o alta situatie, si acest aspect ar putea crea probleme, mai ales nativilor Taur deosebit de incapatanati si rigizi. O astfel de experienta va avertizeaza ca trebuie sa renuntati la tipare rigide de gandire in favoarea unor solutii intelepte, sa acceptati ca evenimentele nu se intampla intotdeauna asa cum le programati, sau ca ele nu depind de propria voastra vointa si atunci singura solutie este sa acceptati ceea ce este. Acceptarea este singura cale de a iesi dintr-o situatie de blocaj.

Este un moment favorabil sa va ganditi, ce cursuri sau  studii va pot folosi in viitor pentru mai multe oportunitati in cariera.

Abordarea vietii  dintr-o perspectiva noua mult mai inteleapta, va poate ajuta in viitor sa va valorificati financiar, inzestrarile native.


Gemeni, Ascendent Gemeni

 

Dragi nativi Gemeni, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor II-VIII,  casele banesti, a veniturilor dar si a pierderilor.

Este momentul sa va faceti ordine in plan financiar, dar pot exista surprize in acest domeniu,   sa aveti parte de cheltuieli neasteptate care pot fi trecute la pierderi.

Este momentul sa va ganditi la siguranta voastra financiara si sa incercati sa nu cheltuiti tot ceea ce  castigati, pentru ca pot aparea cheltuieli neasteptate pe care nu le puteti onora.  Ar trebui acum sa va ganditi sa faceti economii sau sa va planificati bugetul in avans, sa incercati sa va achitati datoriile pe care le aveti.

Este un moment favorabil de recompense financiare ca urmare a unor colaborari, investitii, facute in trecut sau ca urmare a unor legi care se dau in favoarea voastra,  vedeti, Mercur, patronul zodiei voastre se afla in casa veniturilor comune.

Rac, Ascendent Rac

 

 Dragi nativi Rac, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor I-VII, casa personalitatii si respectiv, casa parteneriatelor si poate declansa in viitor evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Rac nascuti in perioada, 11 iulie-17 iulie , Soarele vostru formeaza o opozitie cu Soarele in Capricorn si respectiv, o conjunctie cu Luna in Rac.

Este un moment important sa reflectati asupra propriei persoane, numai daca va cunoasteti pe voi cu adevarat , puteti ajunge sa-i cunoasteti si pe ceilalti. Pe masura ce intelegeti mai multe lucruri despre propria persoana, veti vedea ca ceilalti constituie o reflectarea a ceea ce sunteti voi. Daca in acest moment va aflati in relatii tensionate, daca viata voastra personala si relationala nu este asa cum va doriti si exista probleme, trebuie sa treceti fara ezitare la transformarea voastra, acum este momentul sa aflati cine sunteti de fapt si sa scapati de laturile negative ale personalitatii si in special de furie, tristete, ura, resentimente, este momentul sa va faceti ordine in plan personal si relational.

Uranus semnifica schimbarea, dar aceasta planeta se afla in Berbec si nu rezoneaza cu zodia Rac.  La unii dintre voi, este posibil,  ca schimbarile sa se produca in mod fortat si independent de vointa voastra, ele vor avea menirea sa va trezeasca din amorteala, teama, fixitate, atasamente si va provoaca sa va pastrati individualitatea in cadru unei relatii personale si de afaceri.

Este un moment favarabil sa va ganditi serios, sa renuntati la o relatie sau  la o colaborare care nu mai fuctioneaza de mult timp si sa va castigati libertatea interioara, o libertate care va poate ajuta in viitor sa va folositi din plin puterea creativa si sa aveti un control mai mare asupra vietii.

 

Leu, Ascendent Leu

 

 Dragi nativi Leu, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor XII-VI , casa marilor probe si respectiv, casa sanatatii, a muncii obligatorii si a activitatilor zilnice si declanseaza evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Luna in Rac se afla in casa a -XII-a, casa regenerarii de sine si va avertizeaza asupra unui stil de viata mai sanatos. Ar fi bine sa faceti tot ceea ce va ajuta sa va simtiti bine, sa fiti mai relaxati, sa renuntati la un aliment sau la un obicei, un viciu, care va dauneaza sanatatii.

Este o ocazie favorabila sa scapati de surplusul de kg, sa incepeti o dieta pe care o puteti continua in zilele urmatoare, cand Luna se afla in descrestere. Acum puteti avea parte de schimbari radicale in motivatiile voastre interioare  . Sunt posibile recompense banesti si profesionale, ca urmare a eforturilor depuse in trecut.

Evenimentele neasteptate, care pot avea loc in plan profesional si medical, va pot schimba planurile stabilite anterior, evenimentele nu sunt foarte grave, dar va pot forta sa va adaptati rapid la o alta situatie, si acest aspect ar putea crea probleme mai ales nativilor Leu deosebit de incapatanati. O astfel de experienta va avertizeaza ca trebuie sa renuntati la tipare rigide de gandire in favoarea unor solutii intelepte, sa acceptati ca evenimentele nu se intampla intotdeauna asa cum le programati sau ca ele nu depind de propria voastra vointa si atunci singura solutie este sa acceptati ceea ce este. Acceptarea este singura cale de a iesi dintr-o situatie de blocaj.

Este un moment favorabil sa  va stabiliti noi obiective in plan profesional.

Este momentul cel mai benefic sa va reevaluati optiunile profesionale, este foarte posibil sa descoperiti acum talente si abilitati, care pot fi valorificate financiar in viitor. Daca munca voastra nu va aduce satisfactie in prezent, (sunteti prost platiti sau functionati pe un post inferior pregatirii voastre), acum este momentul sa va ganditi la modul in care puteti schimba situatia respectiva, daca afacerile sau proiectele voastre se afla in impas este un moment benefic sa va ganditi la o noua strategie, pe care sa o puneti in aplicare in viitor.

 Fecioara, Ascendent Fecioara


Dragi nativi Fecioara, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor XI-V, casa prieteniei, a planurilor de viitor, si respectiv, casa iubirii, a creativitatii si a copiilor si poate declansa evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Fecioara nascuti in perioada, 12 septembrie-18 septembrie, Soarele vostru formeaza un trigon cu Soarele in Capricorn si respectiv, un sextil cu Luna in Rac.

Este un moment benefic sa va analizati toate proiectele si planurile in care sunteti implicati, ar trebui sa incercati sa finalizati ceea ce ati inceput cu mult timp in urma sau sa renuntati acum, la proiectele care nu va aduc satisfactie materiala si sufleteasca sau sa incercati sa refaceti aceste proiecte pe baze mult mai solide, sa stabiliti acum, noi strategii de imbunatatirea a unei activitati sau a unei afaceri sau a muncii obligatorii. De asemenea, unii dintre voi puteti avea parte de recompense ca urmare a unor activitati, afaceri, depuse in trecut, este posibil acum, sa aveti parte de popularitate, succese, cresterea clientelei sau vanzari foarte mari.

In aceasta perioada, este  important sa puneti accent pe exploatarea inzestrarilor native, talentelor, care valorificate in munca va ajuta sa obtineti castiguri fara prea mult efort.

Este un moment bun sa va ganditi la planurile voastre de viitor, si sa faceti tot ce va sta in puteri pentru a realiza ceea ce va propuneti,  dar sa luati in calcul si faptul ca aceste planuri ar putea cunoaste schimbari neasteptate si radicale pe parcurs. Puteti avea parte, in viitor, de mari schimbari in modul vostru de viata in urma intretinerii unor relatii intime sau de prietenie, ca urmare a inscrierii intr-o organizatie sau partid, sau ca urmare a unor activitati pe cont propriu sau afaceri.

Balanta, Ascendent Balanta

 

Dragi nativi Balanta, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor X-IV, casa vocatiei profesionale, si respectiv, casa caminului ,a familiei si declanseaza evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Balanta nascuti in perioada, 12 octombrie-18 octombrie, Soarele vostru formeaza o cuadratura cu Soarele in Capricorn si respectiv, o cuadratura cu Luna in Rac.

Este un moment important in care ar trebui sa va ganditi serios daca meseria pe care o faceti sau relatia din care faceti parte, va reprezinta cu adevarat idealurile, visele. Obstacolele, dificultatile, tensiunile, din plan profesional va imping la constientizarea valorilor proprii, constientizare care va poate deschide calea unor mari oportunitati profesionale, ceva mai tarziu, vedeti, Venus, patronul zodiei voastre se afla in Pesti in casa muncii obligatorii si Jupiter marele benefic, se afla in zodia voastra pe domeniul personalitatii.

Evenimentele neasteptate care pot aparea acum, va obliga de fapt, sa iesiti din teama, fixitate, amorteala, neincredere, trebuie sa gasiti solutii intelepte la dificultatile din trecut din plan profesional si casnic, sa aveti curajul sa acceptati ceea ce a fost si sa va asumati deciziile pe care le luati acum.

Este foarte posibil sa gasiti solutii favorabile la afectiuni mai vechi de sanatate.

 

Scorpion, Ascendent Scorpion

 

Dragi nativi Scorpion, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor IX-III, casele de comunicare, studii si calatorii, dar si a chestiunilor de ordin juridic.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Scorpion nascuti in perioada, 11 noiembrie-17 noiembrie,  Soarele vostru formeaza un sextil cu Soarele in Capricorn si respectiv, un trigon cu Luna in Rac.

Eclipsa de Luna in Rac va poate motiva sa calatoriti in locuri in care ati mai fost, sa va continuati studiile incepute in trecut, sa gasiti solutii la chestiunile de ordin juridic,  dar trebuie sa  fiti pregatiti pentru interventia nepravazutului, care va poate schimba planurile stabilite anterior, evenimentele nu sunt foarte grave, dar va pot forta sa va adaptati rapid la o alta situatie, la un alt model de gandire si acest aspect ar putea crea probleme, mai ales nativilor Scorpion deosebit de incapatanati.

Patronul zodiei voastre, Pluton, formeaza o conjunctie cu Soarele in Capricorn si respectiv, o opozitie cu Luna in Rac, aspecte care va pot aduce mari transformari in viziunea asupra vietii, care va poate ajuta sa intelegeti de ce ganditi si actionati in felul in care o faceti.

Este momentul sa cautati raspunsuri realiste si sa actionati pentru a indeparta orice regrete, suspiciuni, secrete, care ar putea sa iasa la iveala acum. Daca ati avut neintelegeri in trecut cu un vecin,  frate sau o ruda indepartata, acum este momentul potrivit sa intelegi relatia la un nivel mult mai profund si chiar daca gandirea voastra inteleapta nu schimba nimic, veti resimti o stare de pace interioara pentru ca ati facut eforturi sa iertati si sa faceti pace cu trecutul.

 

Sagetator, Ascendent Sagetator

 

Dragi nativi Sagetator, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor VIII-II,  casele banesti, a veniturilor dar si a pierderilor.

Este momentul, sa va faceti ordine in plan financiar, sa incercati sa reduceti cheltuielile si sa va achitati datoriile.

Daca faceti investitii, fiti prudenti, nu este momentul pentru a va pune in situatii riscante, pot exista fluctuatii financiare , puteti trece foarte usor de la pierderi la castiguri, de aceea ar fi indicat sa va planificati bugetul.

Ceea ce planificati acum in plan financiar va poate duce in viitor fie la imbogatire sau la situatia contrara.

Este un moment favorabil pentru construirea unor structuri durabile, visele şi idealurile pe care vi le propuneţi acum, pot fi fructificate, daca vă stabiliţi obiective clare şi planuri temeinice şi aveţi răbdare în atingerea scopurilor. Este o ocazie favorabila să vă  reconstruiţi viaţa financiară, pe temelii mult mai solide. Sunt posibile schimbari neasteptate si radicale in veniturile voastre permanente si cele pe care le obtineti prin intermediul altor persoane. Puteti avea parte de activitati care va aduc noi surse de venituri, dar care presupun mari schimbari in modul vostru de viata.

Capricorn, Ascendent Capricorn

 

Dragi nativi Capricorn, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor VII-I, casa parteneriatelor si respectiv, casa personalitatii si poate declansa in viitor evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Capricorn nascuti in perioada, 9 ianuarie-15 ianuarie, Soarele vostru formeaza o conjunctie cu Soarele in Capricorn si respectiv, o opozitie cu Luna in Rac.

Luna plina in Rac, poate scoate la suprafata nemultumiri, frustrari, tensiuni, legate atat de o colaborare de afaceri cat si de o relatie de cuplu. Aceste nemultumiri si frustrari interioare va pot impinge sa iesiti din fixitate, rigiditate, incapatanare, sa va dati mai  bine seama ce nu merge intr-o relatie, ce nevoi nu va sunt satisfacute, va motiveaza sa luati acele decizii care sa va ajute sa va regasiti libertatea interioara, sa aveti curajul sa inchideti un capitol de viata care v-a predispus la prizonierat.

Saturn, patronul zodiei voastre, se afla in Sagetator, va avertizeaza ca puteti depasi aceste tensiuni prin intelepciune, iertare, iubire neconditionata, prin detasarea de cauzele si contextele vechi care au produs suferinta.

Libertatea interioara pe care o puteti castiga acum, va ajuta sa va cunoasteti mai bine pe voi, sa va cunoasteti potentialul si puterea de care dispuneti. Aceasta cunoastere, va atrage oportunitati de a cunoaste oamenii si de a invata multe despre natura umana. Din aceasta cunoastere si intelepciune puteti atrage in viitor relatii care sa va  implineasca ca oameni, sa aveti un control mai mare asupra vietii.

 

Varsator, Ascendent Varsator

 

Dragi nativi Varsator, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor VI-XII , casa sanatatii, a muncii obligatorii si a activitatilor zilnice si respectiv, casa marilor probe si declanseaza evenimente in aceste sectoare ale vietii.

Este posibil ca activitatile pe care le-ati inceput in trecut sa cunoasca o stagnare sau sa se deruleze altfel decat au fost programate, trebuie sa va adaptati la o situatie neasteptata. Este posibil ca acestea sa implice o serie de conditii sau alte dificultati, de exemplu, puteti avea parte de un job mult mai bine platit, dar care implica o maniera noua de lucru, de gandire, un alt mod de a percepe realitatea.

Toate aceste experiente va pot determina sa va reanalizati optiunile profesionale si toate proiectele voastre si acum puteti reveni asupra obiectivelor pe care vi le-ati propus in trecut si sa reflectati mai mult asupra lor.

Intelepciunea va poate ajuta sa luati acum, cele mai bune decizii in activitatea profesionala si in planurile voastre de viitor.

Pesti  Ascendent Pesti

 

 Dragi nativi Pesti, Luna Plina in Rac se formeaza pe domeniul caselor V-XI, casa iubirii, a creativitatii si a copiilor si respectiv,  casa prieteniei, a planurilor de viitor.

Dragii mei, Luna Plina in Rac,  are o influenta mai accentuata asupra nativilor Pesti nascuti in perioada, 9 martie-15 martie, Soarele vostru formeaza un sextil cu Soarele in Capricorn si respectiv, un trigon cu Luna in Rac.

Puteti avea parte de reintalniri cu prieteni si persoane iubite cunoscute in trecut, aceste reintalniri pot avea un impact profund asupra vietii voastre si va pot schimba planurile stabilite anterior. De asemenea, este posibil sa va hotarati acum sa urmati o abordare complet diferita intr-un proiect de viitor sau intr-o relatie de prietenie sau iubire sau pur si simplu sa puneti capat brusc unei relatii de prietenie sau iubire.

Luna plina in Rac va motiveaza sa va manifestati creativitatea. Descoperiti-va acum(sau dezvoltati-va la un nivel superior) inzestrarile native sau un hobby care va poate umple timpul liber cu diferite satisfactii.

Ar trebui sa va ascultati vocea launtrica, intuitia voastra poate sa fie acum la cote maxime. Creativitatea, iubirea neconditionata, pot constitui un debuseu excelent pentru frustrarile si deceptiile care pot aparea in plan sentimental.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website