Jupiter in Sagetator , 8 noiembrie 2018-2 decembrie 2019

Dragii mei, in 8 noiembrie 2018, Jupiter a intrat în zodia Săgetător. El rămâne aici până în 2 decembrie 2019 când intră în Capricorn.

Intrarea lui Jupiter în domiciliu creşte interesul oamenilor pentru studii înalte, cercetări în domeniul metafizic, unii dintre voi puteţi deveni foarte preocupaţi de misterele Universului. Va stimula interesul pentru călătorii pe distanţe lungi şi ţinuturi îndepărtate. Jupiter în Săgetător aduce o protecţie în călătorii, la drumuri lungi, în relaţiile cu străinii.

Cand o planeta schimba semnul zodiacal, se ridica harta acelui moment numita ingress, el dand informatii despre tendintele impuse de corpul ceresc in contextul astral general.
Conjunctia Jupiter-Luna in careu cu Marte in Varsator inflameaza orgoliile, da sentimentul grandorii, simtul demnitatii, subliniaza nevoia de dreptate si recunoastere sociala.Este un moment de gonflare a importantei de sine, lucru pe de o parte pozitiv, pe de alta parte riscant.Pozitiv, pentru ca ne ajuta sa ne gasim locul si rolul in aceasta lume. Dificil pentru ca neglijam avertismentele si riscurile, ne putem lasa purtati mai mult de entuziasm decat de eficienta, riscam sa ne aruncam in situatii insuficient analizate ignorand calculele si strategiile care ne-ar aduce o victorie in timp.Nevoia de putere, lux, recunoastere si dreptate este imensa, mergand pana acolo de a contesta autoritatile si de a le jena prin impulsivitatea noastra.

Careul Jupiter-Marte aduce un spirit propagandist, uneori pana la exagerarea adevarului sau deformarea lui, aduce intelepciune, dar cu riscul fanatizarii credintelor.
Aspectul tensionat dintre Jupiter si Marte indica o mare nevoie de libertate spirituala dar si orgoliu si fanatism religios. Unele persoane vor simti nevoia sa se detaseze de institutia religioasa la care au aderat pana acum, altii vor dori sa mentina autoritatea lor asupra credinciosilor, iar altii isi vor intensifica cautatile spirituale penduland intre doua sau mai multe formule, testand diferite confesiuni sperand astfel sa isi gaseasca sensul si calea. Din acest punct de vedere anul 2019 risca sa fie un an degringolant in care popoarele si grupurile de credinciosi vor oscila intre concesie si fanatism religios, vedeti, acest Jupiter in Sagetator se va conecta negativ, cu Neptun in Pesti.

Cu Jupiter in Sagetator trebuie sa ne vindem cat mai bine talentele, adica sa identificam cumparatorul, persoana ori institutia care are cea mai mare nevoie de abilitatile noastre. Nu slefuirea talentelor ne salveaza ci inspiratia cu care stim sa vindem ceea ce avem. O buna propaganda si publicitate sunt acum nepretuite.

Intrarea lui Jupiter în domiciliu aduce protecţie, bucurie de a trăi, optimism, abundenţă, stimulează dorinţa de cunoaştere, de extindere a cunoştinţelor care se poate realiza prin studii şi călătorii pe distanţe lungi.
Călătoriile pe distanţe lungi şi studiile se intensifică în această perioadă.
Jupiter în Săgetător vă poate aduce noroc şi realizări dacă sunteţi receptivi la cunoaştere, toleranţi, smeriţi, sunteţi generoşi şi receptivi la nevoile celorlalţi.
Dacă motivaţiile voastre în această perioadă sunt superficiale, vă atrage aventura, riscul şi distracţiile, puteţi avea parte de eşecuri, confuzii şi nu vă găsiţi sensul călătorind dintr-un loc în altul.

Jupiter este un călător care vrea să exploreze, să cunoască, să descopere, dacă voi
nu aveţi nici un ideal în această perioadă, Jupiter vă poate deveni duşman, dragii mei, Jupiter în Săgetător vă ajută dacă aveţi curajul şi ambiţia să luptaţi pentru visele şi idealurile voastre, trebuie să fiţi receptivi la cunoaştere, la schimbare. Pe de altă parte dorinţa exagerată de a schimba ceva, aroganţa, fanatismul de orice fel, în special religios va fi taxat de acest Jupiter în Săgetător prin erori de cale, confuzii, eşecuri, scandaluri.

Jupiter în Săgetător reprezintă mintea superioară, el aduce o perspectivă largă asupra vieţii, dar numai modestia, onestitatea, smerenia, vă pot ajuta să receptaţi aceste energii binefăcătoare ale lui Jupiter în Săgetător. Excesul de mândrie, aroganţa, umilirea semenilor care nu au cunoaşterea voastră, vă pot conduce la eşecuri în această perioadă.
Jupiter în Săgetător rău aspectat poate declanşa boli şi probleme legate de excese cum ar fi, obezitatea, diabet, boli de ficat.

Cei care lucraţi în turism, educaţie, învăţământ, în domeniul juridic, religios, sportiv, jurnalism, în străinătate, transport, publicitate, editare, firme străine, aviaţie, automobilism, armată, administraţie publică, medicină, firme cu capital strain, ca traducători, domenii în care transmiteţi informaţii, puteţi înregistra succese în această perioadă.

Nativii din zodiile: Săgetător, Leu, Berbec, Balanţă, Vărsător, cei care aveţi Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în aceste zodii, sunt cei mai favorizaţi de acest tranzit astral.
Nativii din zodia Săgetător, cei care aveţi Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în această zodie veţi beneficia din plin de acest tranzit pozitiv al lui Jupiter în Săgetător.Jupiter revarsă asupra voastră noroc, protecţie, optimism, abundenţă, capacitate de înţelegere şi expansiune. Cele mai mari vise pot să devină realitate acum, Jupiter în Săgetător vă aduce evenimente fericite şi clipe de neuitat.

Nativii din zodiile: Gemeni, Fecioară, Peşti, cei care aveţi Luna, Ascendentul şi o aglomerare de planete în aceste zodii, nu rezonaţi foarte bine cu Jupiter în Săgetător. Este posibil să abordaţi situaţiile de viaţă cu un optimism exagerat, nesăbuit, mergând până la imprudenţă, vă supraestimaţi calităţile, vă doriţi mai mult decât puteţi realiza, orice profit pe care îl obţineţi îl puteţi cheltui foarte repede, posibil, prin asumarea unor riscuri, cum ar fi, pariurile sau jocurile de noroc.Este posibil să vă doriţi succesul folosindu-vă de metode ilegale sau de anumite vicii: minciuni, promisiuni false, necinste. Este posibil să nu reuşiţi să vă ridicaţi deasupra preocupărilor banale, iubind aventura şi riscul mai mult decât cunoaşterea şi dezvoltarea spirituală. Pe de altă parte, este posibil, ca erorile şi eşecurile să provină datorită unor confuzii în abordarea filozofiei asupra vieţii: idei utopice care nu pot fi puse în aplicare, un idealism exagerat.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website