Jupiter retrograd in Sagetator, 10 aprilie 2019-11 august 2019

Dragii mei, Jupiter, planeta abundentei, a prosperitatii, are mers aparent retrograd in Sagetator in perioada 10 aprilie 2019-11 august 2019.

Mesajul lui Jupiter retrograd in Sagetator este redescoperirea credintei care ne ajuta sa pretuim viata si sa fim fericiti.Ne da spatiu si timp pentru a sti mai bine ce ne dorim cu adevarat.
Jupiter retrograd in Sagetator ne avertizeaza sa nu risipim darurile cu care ne-a inzestrat divinitatea. Sagetatorul inseamna studii, cunoastere. Jupiter retrograd in Sagetator ne provoaca sa descoperim un adevar mai profund, sa ne imbunatatim cunoasterea, sa folosim cu intelepciune informatiile acumulate pentru a ne ajuta pe noi si pe cei din jurul nostru.

La nivel colectiv, s-ar putea revizui legi in domeniul juridic, transportului, religiei.
La nivel individual, Jupiter retrograd in Sagetator aduce o revizuire a filozofiei asupra vietii, o expansiune interioara a constiintei. Poate scoate la suprafata revelatii uriase sau adevaruri suprimate anterior.
Este timpul sa redescoperim credinta intr-o forma noua sa intelegem ca ceea ce cautam se afla in interiorul nostru.

Jupiter retrograd in Sagetator ne testeaza daca meritam sa primim norocul sau bogăția pe care o cautam. Poate că un comportament provocator, cum ar fi lăcomia sau aroganta, a scăpat de sub control. În acest caz, retrogradarea lui Jupiter ne ofere o șansă de a repara aceasta ignoranta.Daca nu intelegem ce ni se cere poate sa apara o intervenție sau un eveniment drastic care să corecteze ignoranta noastra.
Poate că ai luat greutate sau ai cheltuit mai mulți bani sau nu ti-a îngrijit sănătatea . Jupiter retrograd ne permite să facem un pas înapoi și să reevaluăm ceea ce nu este în echilibru în viața noastră și ne dă timp să ne întoarcem pe drumul cel bun.

Jupiter retrograd in Sagetator ne permite sa nu scapam sansele, sa ne intoarcem la oportunitatile ratate din neatentie, neglijenta, ori o prea mare imprastiere a fortelor.In acelasi timp insista pe legalitatea actiunilor noastre, ne trage de urechi pentru modul gresit in care am folosit belsugul informational, modul gresit in care am dorit sa obtinem succesul folosindu-ne de diplomatie falsa, minciuni, necinste. De asemenea, acum ni se da posibilitatea sa corectam aceste greseli: minciuna, aroganta, supraestimarea meritelor, umilirea celor mai putin educati, falsitate, exagerare, fanatism.

Abundenta de oferte ne poate coplesi find incapabili sa ne limitam la o lista de prioritati a prezentului. Atat de mult , incat ne va fi dificila alegerea unei singure directii de actiune. Daca vrem sa le prindem pe toate, nu mai materializam nimic. Deci principala proba in aceasta perioada este sa alegem exact ce ne avantajeaza si ne reprezinta mai bine.

Sagetatorul este semnul deplasarilor, al strainatatii, contactelor, comunicarii, chestiunilor de ordin juridic. Retrogradarea lui Jupiter in Sagetator anunta acte de injustitie, scandaluri mediatice, contraverse stiintifice, juridice si religioase, exagerari, exaltari, fanatisme.Calatoriile, dialogul la nivel institutional, imaginea publica pot fi afectate. Exagerarile sau ascunderea adevarului, foarte tentante acum, ne vor costa foarte mult mai tarziu sau deja vom plati pentru acte incorecte(sau imature) facute in trecut.

Jupiter retrograd este o șansă de a face un pas înapoi și de a reflecta asupra experiențelor dobândite atunci când Jupiter a fost direct.Ne ajuta sa ne extindem gandirea si sa vedem lucrurile in moduri diferite si sa le extindem la un alt nivel. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care au inceput un studiu, au efectuat o calatorie in strainatate sau au inceput o activitate, un demers juridic, in noiembrie 2018 cand Jupiter a intrat in Sagetator.
Jupiter va cere sa faceti bilantul a ceea ce ati invatat sau castigat de atunci si pana acum. Ne poate avertiza ca pe drum am pierdut din vedere un aspect important, sau ca nu am dat suficienta atentie unei informatii mai generale ce anunta directia pe care urmau sa o ia evenimentele. De asemenea, in acest interval de timp este posibil sa regandim un studiu, sa refacem o lucrare sau sa relum niste negocieri.Unii dintre noi este posibil sa primim o veste din strainatate care sa ne reconfigureze toate planurile legate de calatorii, studii, discutii, negocieri. In cazul altora poate fi vorba de intalnirea persoanelor providentiale, de o informatie care le da castig de cauza intr-o problema financiara, juridica sau medicala.

Jupiter retrograd in Sagetator ne cere sa reanalizam contextul in care ne aflam si sa invatam sa ne aparam ideile facandu-i pe ceilalti sa se simta in siguranta cu noi, nelezandu-le orgoliu sau valorile.

Jupiter retrograd in Sagetator ne reamintește că totul se întâmplă cu un un motiv, chiar dacă nu îl înțelegem încă. Ne inspiră să ne uităm in interiorul nostru, acolo unde putem gasi abundenta, norocul, prosperitatea si fericirea .Jupiter retrograd in Sagetator este o calatorie spirituala a sufletului, in care ar trebui sa ne intoarceam la noi insine si sa apreciem fiecare parte din viata noastra, sa fim recunoscatori pentru tot, pentru aceasta minunata aventura care este viata noastra.

Jupiter retrograd in Sagetator ne provoaca sa examinam mai atent sistemele noastra de credinta si semnificatiile pe care le dam vietii.Este posibil sa descoperim o discrepanta intre ceea ce ne dorim si ceea ce aveam. Orice conditie care ilustreaza conformitatea sufletului cu constiinta atinge starea de realizare interioara ca fiinta umana.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website