Jupiter in Scorpion, 10 octombrie 2017-8 noiembrie 2018

Dragii mei, in 10 octombrie 2017, Jupiter, marele benefic din astrologie, intra in zodia Scorpion si sta aici pana in 8 noiembrie 2018.

Jupiter in Scorpion va avertizeaza ca este momentul transformarii, al renasterii intr-o forma noua, dar pentru a experimenta moartea vechiului ,,eu” trebuie sa scoateti la iveala partea intunecata a fiintei voastre, pentru a fi vindecata cu lumina, iubire neconditionata si iertare.

 Dorinta de putere si bani poate creste foarte mult, deci, trebuie sa fiti atenti la excese de orice fel,  orice metoda ilegala sau neortodoxa de imbogatire rapida este taxata in aceasta perioada.

Observati acum, care sunt dorintele voastre cele mai intense fara de care credeti ca nu puteti trai, daca ceea ce va doriti, putere, bani, onoruri, este pe deplin meritat, daca obtineti cinstit lucru dupa care tanjiti. In urma concluziilor la care ajungeti ar trebui sa treceti la transformarea voastra.

De fapt , mesajul lui Jupiter in Scorpion este de a va confrunta si constientiza propriile dorinte materialiste,posesivitatea, gelozia, manipularea, vorbeste despre moralitate si adevar. Ca parte negativa , se va manifesta tendinta de a va agata de altii, cat si dorinta de a prospera prin intermediul altora apeland la practici mai putin ortodoxe. Este important sa nu confundati nevoia de iubire cu pasiunea, cu posesivitatea, pentru ca in acest caz pot exista probleme intr-o relatie intima sau  de cuplu.

Este o perioada favorabila pentru vindecare sufleteasca, pentru aflarea unor secrete, pentru dezlegarea enigmelor din viata voastra. Este perioada cea mai benefica pentru castiguri financiare ca urmare a unor investitii inspirate pe care le-ati facut in acest an sau in anii trecuti si acum puteti culege roadele. De asemenea, Jupiter in Scorpion, va poate conduce in directia unei descoperiri norocoase si utile in domeniul profesional, in afaceri, in planuri si proiecte legate de confortul familial, in politie, puteti rezolva cazuri invaluite in mister. Puteti folosi intuitia si tehnicile de vizualizare pentru a obtine fondurile pe care le doriti.  Puteti sa renuntati mai usor la ce devine toxic pentru voi si sa realizati, ca, nu tot ce castigati si va produce o placere lumeasca este neaparat benefic pentru voi.

Bogatia lumeasca atat de dorita este atinsa prin descoperirea calitatilor extrasenzoriale, inca neexplorate, prin efortul transformator de a va identifica puterea interioara. Va puteti bucura de prosperitate materiala si financiara si puteti detine controlul asupra bogatiei lumesti daca faceti o transformare radicala la nivel interior. Aceasta transformare interioara va poate ajuta sa va vindecati in mod miraculos.

Jupiter in Scorpion este subtil, manipulator, intuitiv, clarvazator, el pledeaza pentru abilitatea de a folosi interesele altora pentru realizarea intereselor propri, adica satisfacerea interesului personal  depinde de modul in  care sprijiniti interesele altora, de capacitatea voastra de cooperare cu ceilalti.

Jupiter in Scorpion este extrem de pasional, erotic, provocator, magnetic, fertil, duce la cresterea natalitatii, dar si a veniturilor mai ales prin intermediul altor persoane sau in urma disparitiei acestora. Este o perioada favorabila pentru conceperea unui copil, pentru contractarea unui credit bancar, pentru inceperea unei afaceri, pentru achizitii importante de bunuri, pentru intrarea in posesia unei mosteniri sau incasarea unei asigurari, pentru mariri de pensii de orice fel si orice ajutoare obtinute de la stat. De asemenea, Jupiter in Scorpion poate aduce beneficii si castiguri venite prin altii, in urma aprecierii muncii voastre de catre altii, ca urmare a unor investitii inspirate facute cu mult timp in urma si acum isi arata roadele; castiguri prin partener, prin colaboratori, prin sprijinitori apropiati, dar, Jupiter in Scorpion poate aduce mariri de taxe, impozite , dobanzi.

Jupiter in Scorpion rezoneaza foarte bine cu nativii din zodiile: Scorpion, Pesti, Capricorn, Fecioara, Rac, cei care aveti Luna, Ascendentul si o aglomerare de planete in aceste zodii. Aduce beneficii si pentru nativii din zodia Sagetator, vedeti, Jupiter este patronul zodiei voastre.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website