Luna in Berbec, 17 iunie, ora 20:54 -20 iunie, ora 0:54

 

Dragii mei, in 17 iunie la ora 20:54, Luna schimba semnul din Pesti in Berbec. Luna traverseaza zodia Berbec pana in 20 iunie, la ora 0:54 (ora Romaniei).

Luna in Berbec va poate aduce actiune, energie, initiativa. Daca folositi in mod benefic aceste calitati puteti valorifica oportunitatile care va ies in cale.

Luna in Berbec va poate ajuta sa treceti mai usor peste temerile, fricile,  suferintele, pe care le-ati constientizat in ultimele 2 zile. Va poate aduce curajul sa declansati un act indraznet pe care vi l-ati propus in trecut. Treburile casnice pot avea un randament mai bun, in acest sens spalatul si curatenia se fac mai usor. Este o perioada benefica sa incepeti o cura de slabire sau un tratament pentru dezintoxicarea si purificarea organismului, dar ar trebui sa evitati extractiile dentare pentru ca durerea poate fi mai mare. Graba si neatentia va pot expune  la accidente casnice, de aceea, se recomanda mai multa  prudenta si atentie in aceasta perioada, vedeti, Luna in Berbec formeaza o cuadratura cu Marte in Rac.

Luna formeaza aspecte tensionate cu Pluton retrograd in Capricorn, Marte in Rac, si Jupiter in Balanta. Acum pot iesi la iveala nemultumiri neexprimate, cu membri familiei sau partenerii de viata, care pot degenera in conflicte, de aceea, se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile asupra carora nu aveti nici un control, este bine sa ganditi inainte de a exprima ceea ce va trece prin minte, sa fiti receptivi la dialog,   dar  conjunctia Luna-Uranus in Berbec , arata ca crizele familiale, nemultumirile din aceasta perioada,  va obliga la modelari ale atitudinii, sa incercati sa vedeti un conflict, o situatie negativa dintr-un alt unghi. Aceasta schimbare de perceptie  poate conduce la detensionare intr-o relatie familiala sau de cuplu, la reajustarea relatiilor cu cei apropiati, la decizii care sa convina ambelor parti.

Luna in Berbec accentueaza capacitatea de a va sustine opiniile si stimuleaza dorinta de a cerceta adevarul, mai ales in legatura cu persoanele apropiate, vedeti Luna in Berbec formeaza un trigon cu Saturn retrograd in Sagetator, o conjunctie cu Uranus in Berbec, formeaza aspecte favorabile si cu conjunctia Soare-Mercur din Gemeni.

Este o ocazie favorabila sa gasiti solutii la activitatile incepute in trecut , sa va propuneti tinte ambitioase, dar nu ar fi indicat sa luati decizii majore, vedeti Luna se afla in scadere in Berbec.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website