Luna in Berbec, in crestere

Dragii mei, Luna a intrat in zodia Berbec si sta aici pana in 20 martie, ora 3:06, dar inainte de a intra in Taur, Luna in Berbec nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Berbec este conjunctia cu Uranus in Berbec in 19 martie la ora 21:29.

Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 19 martie, ora 21:29-20 martie, ora 3:06. In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Luna in Berbec este activa, spontana si entuziasta, va poate aduce mai multa actiune, energie, initiativa. Este o perioada favorabila sa aveti mai mult curaj sa va puneti in plicare planurile si ideile pe care le-ati tot amanat din cauza, fricii, a neincrederii in fortele propri. Graba si neatentia va pot expune la accidente in special casnice, de aceea, se recomanda mai multa prudenta si atentie in aceasta perioada.

Este o perioada favorabila sa descoperiti lucruri noi, dar ar trebui sa evitati extractiile dentare.
Este o perioada favorabila sa depasi temerile, fricile, nesiguranta si puteti avea mai multa incredere in voi si talentele voastre, vedeti, Luna in Berbec formeaza o conjunctie cu Mercur si respectiv, Venus in Berbec. Sunteti mai pregatiti pentru un nou inceput si puteti gasi solutii la problemele voastre.Este o perioada buna pentru negocieri, clarificari, dezbateri, discutii, dar, Mercur retrogradeaza in zodia Berbec in 23 martie, si este posibil sa reveniti asupra unor aspecte pe care le decideti acum.

Luna in Berbec formeaza aspecte tensionate cu Saturn, Pluton si Marte in Capricorn. Trebuie sa aveti grija acum, la atitudinea agresiva, asprimea si exigenta fata de altii, asumarea de riscuri fizice periculoase.
Aceste aspecte pot scoate la iveala nemultumiri mai vechi, care pot degenera in conflicte, de aceea se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile asupra carora nu aveti nici un control, sa renuntati la incapatanare, riposte si inacceptare in favoarea unor actiuni intelepte.

Luna se afla in crestere in Berbec, este un timp favorabil , pentru a incepe ceva nou, sa initiati actiuni si activitati noi, sa va propuneti tinte ambitioase, dar ar trebui sa evitati sa luati decizii la nervi.

Luna in Berbec formeaza o conjunctie cu Uranus in Berbec, arata ca crizele familiale, nemultumirile din aceasta perioada, va obliga la modelari ale atitudinii, transformari, care pot conduce la o detensionare intr-o relatie familiala sau de cuplu, la reajustarea relatiilor cu cei apropiati.

Luna in Berbec favorizeaza urmatoarele activitati: actiuni rapide care dau rezultate imediate, inceperea unor proiecte pe termen scurt, actiuni si activitati care necesita o doza de curaj si de risc.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website