Luna in Berbec, in crestere

Dragii mei, Luna este in Berbec in crestere si sta aici pana in 20 februarie, la ora 21:12, dar, inainte de a intra in Taur, Luna in Berbec nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Berbec este conjunctia cu Uranus in Berbec pe 20 februarie la ora 13:11.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 20 februarie, ora 13:11-20 februarie, ora 21:12

In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante. Prin urmare, daca este posibil, ar trebui sa evitati o întâlnire, un interviu de angajare, o afacere sau un proiect.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Cu Luna in Berbec sunteti incantati de noile inceputuri , si sunteti gata sa initiati actiuni noi.
Luna in Berbec, va stimuleaza curajul sa depasiti temerile, blocajele, aduse de planetele in Pesti si planetele in Capricorn, Saturn si Pluton. Va ajuta sa va afirmati din plin personalitatea, sa va traiti convingerile.

Aveti sansa, acum, sa va reevaluati obiectivele si sa le adaptati la scopurile voastre.
Berbecul are tendinta de a lua decizii pe baza primului impuls, la nervi si acest lucru poate conduce in aceste doua zile, la erori de judecata si gafe. Planetele in Pesti va pot ajuta sa echlibrati aceasta tendinta. Inainte de a initia o actiune incercati sa va ganditi ce efect au actiunile voastre asupra destinului si asupra celorlalti. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui sa va bazati acum pe forta interioara, pe intuitie si sa actionati pe baza mesajelor primite din interiorul vostru.

Luna in Berbec formeaza o cuadratura cu Saturn in Capricorn si respectiv, cu Pluton in Capricorn. Aceste aspecte va invita la actiune si la asumarea vietii, a rolului si obligatiilor care va revin, va forteaza sa iesiti din amorteala. Planetele in Pesti va pot ajuta sa iesiti dintr-o neintelegere, cearta, probleme de sanatate sau materiale, prin intelegerea superioara a lucrurilor, prin toleranta.
Ar trebui sa evitati in aceste doua zile, extractiile dentare.

Luna in Berbec favorizeaza urmatoarele activitati: actiuni rapide care dau rezultate imediate, inceperea unor proiecte pe termen scurt, actiuni si activitati care necesita o doza de curaj si de risc.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website