Luna in Berbec in perioada 8 decembrie, ora 12:16-10 decembrie ora 14:41

 

Dragii mei, in perioada 8 decembrie-10 decembrie 2016, Luna traverseaza zodia Berbec, si va provoaca sa  va depasiti limitarile si inhibitiile, sa va afirmati din plin personalitatea.

Acum este momentul cel mai benefic sa aveti curaj, sa fiti mai increzatori in capacitatile voastre, dar este important acum sa ganditi de doua ori,  inainte de a actiona, vedeti, Mercur este in Capricorn si la un moment dat formeaza o cuadratura cu Luna din Berbec, exista posibilitatea sa ajungeti la concluzii pripite si sa luati decizii nesabuite pe care le puteti regreta ulterior, sau este posibil , ca pentru unii dintre voi provocarea de a fi curajosi sa vina prin crearea unor situatii care va pun in conflict sau competitie cu ceilalti. De fapt, aceste conflicte sau competitii au un rol important de a va scoate din rutina, teama, frica, amorteala, va provoaca sa vedeti situatia in mod obiectiv, lucid si sa va dati seama de ce reactionati intr-un anumit mod.

Luna in Berbec, va aduce o lectie valoroasa despre felul in care va puteti afirma personalitatea si despre cum puteti invata sa gestionati conflictele, mai degraba decat sa dati inapoi din fata lor. Priceperea voastra de a interactiona cu oamenii va fi pusa la incercare acum.

Actiunea, initiativa, sunt calitati care va pot ajuta sa va rezolvati problemele intr-un mod rapid si original si sa valorificati la maxim oportunitatile care va apar in cale, vedeti, Luna in Berbec formeaza aspecte favorabile cu Marte in Varsator, Venus in Varsator, Saturn in Sagetator si Soarele in Sagetator.

Sunt zile in care sunteti atrasi de ocupatii noi, dar trebuie sa aveti curajul sa le puneti in aplicare, dar,  sa va dezvoltati si capacitatea de a le aprofunda, numai asa puteti obtine rezultatele dorite in viitor.

Dragii mei, cu Luna pe Berbec, intampinati aceste zile cu optimism si fiti pregatiti pentru surprize si intorsaturi neasteptate, care va fac viata mai atractiva si interesanta.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website