Luna in Gemeni, in crestere

Dragii mei, Luna este in Gemeni in crestere si sta aici pana in 25 februarie, la ora 5:06, dar, inainte de a intra in Rac, Luna in Gemeni nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Gemeni este sextilul cu Uranus in Berbec pe 24 februarie la ora 21:57.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 24 februarie, ora 21:58-25 februarie, ora 5:06

In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante. Prin urmare, daca este posibil, ar trebui sa evitati o întâlnire, un interviu de angajare, o afacere sau un proiect, o actiune imobiliara.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Luna in Gemeni este dornica de comunicare, curioasa, dar poate fi nelinistita si nestatornica, aduce o nevoie de varietate si schimbare. În consecință, puteți constata că aveți o nevoie înnăscută de a cunoaște cât mai mult posibil despre lumea din jurul vostru.

Nevoia de varietate va poate impinge sa faceti mai multe lucruri in acelasi timp, dar trebuie să eviți împrăștierea energiilor mentale, pentru ca altfel nu veti avea rezultatele pe care le doriti.

Luna in Gemeni va poate ajuta sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi fata de cei apropiati, sa acceptati si punctele de vedere ale altora, sa fiti mai deschisi la dialog, vedeti, Luna in Gemeni se conecteaza pozitiv cu Uranus in Berbec

Luna în Gemeni favorizează în general următoarele activități: acțiuni mentale și comunicative și mai multe activități simultan. Citirea, învățarea, scrisorile și e-mailurile, comisioanele, scrisul, călătoriile scurte, sunt favorizate de Luna in Gemeni.

Astazi, 23 februarie, chiar la aceasta ora, pe cerul astral este foarte multa confuzie, este posibil ca, ceea ce transmiteti sa fie inteles exact pe dos, sau sa luati decizii pe baza unor informatii eronate.

Luna este in crestere in Gemeni si favorizeaza inceperea unor activitati pe termen scurt.
Uneori, această iubire a informațiilor se poate extinde in bârfe, stiri, zvonuri, informatii care va distrag atentia de la scopul existentei. S-ar putea să aveți o slăbiciune pentru scandaluri si contradictii inutile, vedeti Luna primeste o opozitie de la Marte in Sagetator.

De asemenea, Luna in Gemeni se conecteaza negativ cu Soarele, Venus, Mercur si Neptun in Pesti. Va place să știți ce se întâmplă în viețile altor oameni. Acest lucru nu ar fi rau atat timp cat va ajuta sa va imbogatiti cunoasterea si acest lucru poate fi benefic daca ceea ce i se intampla altuia risca sa vi se intample si voua, dar judecarea subiectiva a unei persoane poate lucra impotriva voastra. Este important acum sa fiti mai discreti, sa aveti grija cui va confesati. Aceste imprudente prin confesiuni sau indiscretii va pot costa mai tarziu.

Este important sa verificati toate zvonurile si stirile pe care le aflati acum, ele se pot dovedi neadevarate. De asemenea este important sa nu va bazati pe promisunile care vi se fac, acum.
Luna in Gemeni va poate ajuta sa aveti o abordare mai elastica intr-o problema sau intr-o situatie blocata, profitati de aceste zile cu Luna in gemeni sa scapati de blocajele mentale prin modelarea gandirii, prin acceptarea faptului, ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit sa le vedeti pana acum. Ca alti oameni au alte impresii despre viata, ca experienta personala poate fi imbogatita de experientele celorlalti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website