Luna in Balanta, in crestere

Dragii mei, Luna se afla in zodia Balanta si sta aici pana in 26 mai la ora 16:39, dar, inainte de a intra in Scorpion, Luna in Balanta nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Balanta este cuadratura cu Pluton retrograd in Capricorn in 26 mai la ora 0:04
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 26 mai, ora 0:04-26 mai, ora 16:39.

In acest interval de timp ar fi recomandat sa nu luati decizii importante legate de un parteneriat de afaceri, un mariaj sau o relatie de cuplu.
Ar trebui sa evitati sa incepeti relatii noi, pentru ca ele se pot derula greoi cu tensiuni, instabilitati, neintelegeri, care pot conduce la rupturi in foarte scurt timp.

Aceasta perioada este benefica pentru relaxare, pentru rugaciune, meditatie, contemplatie, care va pot ajuta sa treceti mai usor peste crize de orice fel, intamplari neplacute sau nefericite.Este o perioada favorabila sa finalizati activitatile incepute in trecut. De asemenea, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Luna in Balanta este favorabila pentru aspecte legate de relații, activități care implică munca în echipă și cooperare, activități care implică auto-examinare, activități legate de frumusețe.
Este un timp favorabil pentru a observa in ce fel fiecare relatie importanta va sustine dorintele pe care le aveti, si in functie de concluziile la care ajungeti puteti sa luati decizii sa renuntati la oamenii care nu va mai inspira, sustin sau impulsioneaza.

Luna in Balanta face parte din configuratia Marele Trigon in semne de aer, formeaza un trigon cu Marte in Varsator si un trigon cu Soarele in Gemeni; intre Soarele in Gemeni si Marte in Varsator se formeaza un trigon. Este un timp favorabil pentru largirea cercului de cunostinte, pentru inceperea unui program de exercitii, pentru a cauta consiliere cu privire la niste proiecte si chestiuni personale, de la cele financiare pana la cele juridice, de la cele de sanatate, pana la procedurile de renovare a casei. In acest interval de timp este posibil sa gasiti mentori pentru dezvoltarea voastra personala.Este un moment optim sa va explorati propria creativitate, pentru inceperea unor activitati creative.

Luna in Balanta se conecteaza negativ cu Venus in Rac, Saturn retrograd in Capricorn si respectiv, cu Pluton retrograd in Capricorn. Aceste aspecte astrale va obliga sa iesiti din teama, fixitate, indecizie, va obliga sa gasiti echilibru in situatii de criza prin schimbarea atitudinii in raport cu ceilalti. Este vorba de o schimbare de atitudine in legaturile actuale si de a trata mai detasat o relatie de cuplu sau un parteneriat de afaceri.
Este un timp favorabil sa va revizuiti asteptarile si intelegerea pe care o manifestati fata de cei care conteaza cu adevarat pentru voi si daca gasiti cel putin o calitate in ceilalti, restabilitati-va angajamentele pe care vi le-ati luat fata de ei, gasiti curajul de a da o noua sansa.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website