Luna in Balanta

Dragii mei, in perioada, 7 ianuarie, ora 14:15- 9 ianuarie, ora 22:05 , Luna traverseaza zodia Balanta,  dar inainte de a intra in Scorpion,  Luna in Balanta nu mai face nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il face Luna in Balanta este sextilul cu Mercur in Sagetator in 9 ianuarie la ora 18:13.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 9 ianuarie, ora 18:13-9 ianuarie, ora 22:05

In acest interval de timp ar fi recomandat sa nu luati decizii importante legate de un parteneriat de afaceri, un mariaj sau o relatie de cuplu.

Ar trebui sa evitati sa incepeti relatii noi, pentru ca ele se pot derula greoi cu tensiuni, instabilitati, neintelegeri, care  pot conduce la rupturi in foarte scurt timp.

Aceasta perioada este benefica pentru relaxare, pentru rugaciune, meditatie, contemplatie, care va pot ajuta sa treceti mai usor peste crize de orice fel, intamplari neplacute sau nefericite.

Este o perioada favorabila sa finalizati activitatile incepute in trecut.  De asemenea, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel  au urmări minime, şi se poate  trece mult mai uşor peste ele.

Luna in Balanta este favorabila pentru   aspecte legate de relații, activități care implică munca în echipă și cooperare, activități care implică auto-examinare, activități legate de frumusețe.

Este un timp favorabil pentru a observa in ce fel fiecare relatie importanta va sustine dorintele pe care le aveti, si in functie de concluziile la care ajungeti puteti sa luati decizii sa renuntati la oamenii care nu va mai inspira, sustin sau impulsioneaza.

Luna in Balanta formeaza un sextil cu Mercur in Sagetator. Este un timp favorabil pentru a cauta consiliere cu privire la niste proiecte si chestiuni personale, de la cele financiare pana la cele juridice, de la cele de sanatate, pana la procedurile de renovare a casei. In acest interval de timp este posibil sa gasiti mentori pentru dezvoltarea voastra personala.

Dragii mei, Luna in Balanta este tensionata de Uranus in Berbec si tripla conjunctie din Capricorn formata din Venus, Soare si Pluton. Acest context astral va obliga sa iesiti din teama, fixitate, indecizie, va obliga sa gasiti echilibru in situatii de criza prin schimbarea atitudinii in raport cu ceilalti. Este vorba de o schimbare de atitudine in legaturile actuale si de a trata mai detasat o relatie de cuplu sau un parteneriat de afaceri.

Este un timp favorabil sa va revizuiti asteptarile  si intelegerea pe care o manifestati fata de cei care conteaza cu adevarat pentru voi si daca gasiti cel putin o calitate in ceilalti, restabilitati-va angajamentele pe care vi le-ati luat fata de ei, gasiti curajul de a  le da o noua sansa.
Stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor,in intervalul de timp 9 ianuarie, ora 18:13-9 ianuarie, ora 22:05, cand Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie).In acest interval de timp puteti gasi solutii la problemele din trecut.

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website