Luna in Berbec

Dragii mei, astazi, 22 ianuarie, ora 8:26, Luna a  intrat in zodia Berbec si sta aici pana in 24 ianuarie, ora 15:39, dar inainte de a intra in Taur, Luna in Berbec nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Berbec este conjunctia cu Uranus in Berbec in 24 ianuarie la ora 6:15.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 24 ianuarie, ora 6:15-24 ianuarie, ora 15:39. In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi. Prin urmare, daca este posibil, ar trebui sa evitati o întâlnire, un interviu de angajare, o afacere sau un proiect.

Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel  au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Luna in Berbec este activa, spontana si entuziasta, va poate aduce mai multa  actiune, energie, initiativa. Este o perioada favorabila sa aveti mai mult curaj sa va puneti in aplicare planurile si ideile pe care le-ati tot amanat din cauza, fricii, a neincrederii in fortele propri. Graba si neatentia va pot expune  la accidente in special casnice, de aceea, se recomanda mai multa  prudenta si atentie in aceasta perioada.

Este o perioada favorabila sa descoperiti lucruri noi. Luna in Berbec se armonizeaza foarte bine cu Soarele si Venus din Varsator, promovand cooperarea, initiativa, innoirea si reinnoirea.

Luna in Berbec formeaza aspecte tensionate cu Saturn, Mercur si Pluton din Capricorn. Trebuie sa aveti grija acum, de atitudinea agresiva, asprimea si exigenta fata de altii, asumarea de riscuri fizice si periculoase.

Aceste aspecte pot scoate la iveala nemultumiri mai vechi, care pot degenera in conflicte, de aceea se recomanda sa nu va consumati in conflicte inutile asupra carora nu aveti nici un control, sa renuntati la incapatanare, riposte si inacceptare in favoarea unor actiuni intelepte.

Luna se afla in crestere in Berbec, este un timp favorabil , pentru a incepe ceva nou, sa initiati actiuni si activitati, sa va propuneti tinte ambitioase, dar ar trebui sa evitati sa luati decizii la nervi.

Luna in Berbec formeaza o conjunctie cu Uranus  in Berbec, arata ca crizele familiale, nemultumirile din aceasta perioada,  va obliga la remodelari ale atitudinii, transformari care pot conduce la o detensionare intr-o relatie familiala sau de cuplu, la reajustarea relatiilor cu cei apropiati.

Luna in Berbec favorizeaza urmatoarele activitati: actiuni rapide care dau rezultate imediate, inceperea unor proiecte pe termen scurt, actiuni si activitati care necesita o doza de curaj si de risc.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website