Luna in Fecioara, in crestere

Dragii mei, Luna se afla in Fecioara si sta aici pana in 27 aprilie, la ora 4:12, dar, inainte de a intra in Balanta, Luna in Fecioara nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Fecioara este trigonul cu Pluton retrograd in Capricorn pe 26 aprilie la ora 12:49.

Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 26 aprilie, ora 12:49-27 aprilie, ora 4:12
In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Dragii mei, Luna in Fecioara favorizeaza activitatile mentale, activități de lucru, servicii și rutine. Activități care ar putea beneficia de tendința la detalii.Este un timp favorabil pentru probleme privind sanatatea, pentru activitati casnice.

Luna in Fecioara alaturi de planetele in Capricorn, Marte, Pluton retrograd , Saturn retrograd si Jupiter retrograd in Scorpion este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Este un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca, imbunatatirea conditiilor de munca si viata. Puteti gasi solutii eficiente la problemele cu care va confruntati. Se pot pune baze solide pentru realizari pe termen lung.
Ar trebui să folositi acest timp pentru noi strategii in munca si afaceri. Dacă v-ati neglijat îndatoririle, acum puteti gasi solutii sau modalitati prin care sa le onorati. Satisfacția emoțională provine din rezolvarea problemelor și din ajutorul altora. Problemele legate de sănătate ar putea reveni in atentia voastra.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website