Luna in Gemeni

Dragii mei, in 30 decembrie, la ora 10:30, Luna schimba semnul din Taur in Gemeni. Luna traverseaza zodia Gemeni pana in 1 ianuarie, la ora 10:10.

Luna in Gemeni este favorabila pentru calatorii, comunicare, discutii, intalniri, dezbateri, negocieri, dar trebuie sa verificati credibilitatea persoanelor cu care intrati in contact , unele nu sunt asa cum par, sa verificati toate informatiile, mesajele, pe care le primiti si zvonurile pe care le auziti.

Este o perioada favorabila sa captati atentia celorlalti, beneficiind de tot vocabularul atractiv si de farmecul necesar, pentru a atrage oamenii in cercul vostru de cunostinte, vedeti, Luna in Gemeni formeaza un trigon cu Uranus in Berbec. Dar, selectivitatea este subtire, aproape ca nu intervine in crearea acestor noi contacte, multe dintre ele stand sub influenta conjuncturilor de moment.

Gradul mare de toleranta manifestat fata de voi va poate impinge la unele imprudente prin confesiuni sau indiscretii, care va pot dauna mai tarziu, vedeti Luna in Gemeni formeaza o opozitie cu Mercur in Sagetator si respectiv, o cuadratura cu Neptun in Pesti. Bucurati-va de oamenii fermcatori pe care ii intalniti dar nu va incredeti orbeste in promisiunile pe care le fac, verificati orice informatie pe care o aflati.

Descoperiti in aceste zile ca puteti renunta mai usor decat ati crezut la unele tabieturi sau conceptii.  Ca va puteti acomoda mai usor decat v-ati inchipuit cu unele schimbari.

Luna in Gemeni  sustinuta de Uranus   pledeaza pentru mobilitate, pentru o mai mare libertate in relatii, pentru o buna adaptare din mers, pentru capacitatea de a va delimita spatiul personal, drepturile, de a constientiza ce este esential pentru voi intr-o relatie familiala sau de cuplu, vedeti Luna in Gemeni se formeaza pe fondul celor 3 planete in Capricorn: Venus, Pluton, Saturn si a Soarelui in Capricorn.

Luna in Gemeni va poate ajuta sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi fata de cei apropiati, sa acceptati si punctele de vedere ale altora, sa fiti mai deschisi la dialog, va poate ajuta sa va eliberati din stransoarea suspiciunii fata de cei dragi. Sa acceptati ca nu va puteti izola, ca nu va puteti astupa urechile si ochii. Sa fiti vii. S-ar putea ca tocmai aceasta schimbare sa dea consistenta vietii voastre familiale si de cuplu, din 2 ianuarie incolo, cand se formeaza Luna Plina in Rac.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website