Luna in Leu , in crestere

Dragii mei, Luna intra in Leu in 22 aprilie, la ora 20:08 si sta aici pana in 24 aprilie, la ora 23:40, dar, inainte de a intra in Fecioara, Luna in Leu nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Leu este trigonul cu Uranus in Berbec pe 24 aprilie la ora 21:39.

Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 24 aprilie, ora 21:39-24 aprilie, ora 23:40.
In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Este o perioada favorabila pentru afirmare, pentru aprecierea valorii propri care va vindeca de orice si va incanta sufletul, dar orgoliu exagerat va poate impiedica sa va deschideti inima catre semeni, sa dezvaluiti ceea ce simtiti cu adevarat.
Este un moment favorabil pentru exprimarea iubirii, pentru activitati creative si recreative.Este timpul sa aveti o relatie de iubire cu voi si cu lumea in care traiti, sa redescoperiti zambetul si bucuria de a trai.

Luna se afla in crestere in Leu, este o ocazie favorabila sa incepeti o activitate creativa, sa va puneti in aplica un talent.

Luna in Leu se conecteaza negativ, cu Jupiter retrograd in Scorpion, Soarele in Taur si Venus in Taur. Aceste aspecte astrale pot aduce gelozii si orgoliu nemasurat, puteti fi inclinati spre excese, risipa si exagerare.
Luna în Leo favorizează, în general, următoarele activități: activități creative, activități care implică copii, actiuni prin care se urmareste recunoașterea personală si exprimarea potentialului creativ.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website