Luna in Rac

Dragii mei, in 28 ianuarie, ora 20:57, Luna a intrat in zodia Rac si sta aici pana in 30 ianuarie, ora 20:52, dar inainte de a intra in Leu, Luna in Rac nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Rac este opozitia cu Mercur in Capricorn in 30 ianuarie la ora 18:40.

Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 30 ianuarie, ora 18:40-30 ianuarie, ora 20:52. In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi. Prin urmare, daca este posibil, ar trebui sa evitati o întâlnire, un interviu de angajare, o afacere sau un proiect, o investitie, o actiune imobiliara.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Lună in Rac se conecteaza pozitiv cu Neptun in Pesti și Jupiter in Scorpion amplificând imaginația, intuitia si empatia. De asemenea, se opune lui Pluto, Saturn si Mercur in Capricorn reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.

Luna in Rac aduce o nevoie instictiva de pace si liniste, o mare dorinta de protectie, un sentiment de apartenenta si siguranta, puteti sa simtiti mai profund ca apartineti cuiva, si daca aceasta dorinta nu este implinita, pot exista suferinte interioare. Luna in Rac poate fi jignita foarte usor. Empatia este puternica și puteti avea o capacitate intuitivă de a simți nevoile si sentimentele altora. Este posibil să fiți influențați de stările și sentimentele celor din jurul vostru și puteți fi profund afectați de mediul în care vă aflați. In acest sens meditatia si rugaciunea va ajuta sa restabiliti echilibru emotional.

Luna in Rac favorizeaza urmatoarele activitati: activitati casnice, care implica constientizarea nevoilor personale, activitati legate de confortul personal: decoratiuni interioare, intalniri de familie, activitati legate de copii si prin care sa va exprimati sensibilitatea si feminitatea, latura gingasa.
Este un moment favorabil pentru schimbari de locatie sau administrative, pentru inceperea unor proiecte in plan familial. Este o perioada de maxima fertilitate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website