Luna in Rac, in crestere

Dragii mei, Luna este in Rac in crestere si sta aici pana in 20 mai, la ora 2:10, dar, inainte de a intra in Leu, Luna in Rac nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Rac este sextilul cu Soarele in Taur pe 20 mai la ora 0:14.

Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 20 mai, ora 0:14-20 mai, ora 2:10.
In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Dragii mei, Luna in Rac se conecteaza favorabil cu Neptun in Pesti si Jupiter retrograd in Scorpion, amplificand imaginatia, intuitia si telepatia . Aceste configuratii astrale deosebit de pozitive, va incurajeaza in mod subtil, sa cautati in interior raspunsurile, la intrebarile coplesitoare ale vietii, va ajuta sa depasiti tensiunile, sa scapati mai usor de tristete, resentimente, furie interioara, ura.
Lună in Rac se opune lui Pluton retrograd si Saturn retrograd in Capricorn, reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.

Luna in Rac formeaza aspecte pozitive cu Soarele, Mercur si Uranus in Taur, puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.

Luna in Rac favorizeaza urmatoarele activitati: activitati casnice care implica constientizarea nevoilor personale, activitati legate de confortul personal: decoratiuni interioare, intalniri de familie, activitati legate de copii si prin care sa va exprimati sensibilitatea si feminitatea, latura gingasa.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website