Luna in Rac, in crestere

Dragii mei, Luna este in Rac in crestere si sta aici pana in 22 aprilie, la ora 20:08, dar, inainte de a intra in Leu, Luna in Rac nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Rac este cuadratura cu Uranus in Berbec pe 22 aprilie la ora 17:57.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 22 aprilie, ora 17:57-22 aprilie, ora 20:08.

In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Luna in Rac se conecteaza negativ cu Uranus si Mercur in Berbec. Acest context astral deosebit de tensionat poate scoate la suprafata nemultumirile, frustrarile si vechile probleme familiale, de aceea este nevoie de foarte multa toleranta si intelegere. Pe de alta parte aceste nemultumiri va pot ajuta sa aflati ce nu merge in relatie, ce nevoi fundamentale nu va sunt satisfacute si ce rani ale trecutului refuza sa se inchida. Este important sa abordati cu responsabilitate provocarile, sa vi le asumati cu curaj, asta va va da puterea de a le surmonta.

Dragii mei, Luna in Rac se conecteaza favorabil cu Neptun in Pesti si Jupiter retrograd in Scorpion, amplificand imaginatia, intuitia si telepatia . Aceste configuratii astrale deosebit de pozitive, va incurajeaza in mod subtil, sa cautati in interior raspunsurile, la intrebarile coplesitoare ale vietii, va ajuta sa depasiti tensiunile care pot fi aduse de Mercur si Uranus in Berbec in cuadratura cu Luna in Rac.

Lună in Rac se opune lui Pluto, Saturn si Marte in Capricorn reamintindu-va nevoia de a vedea mai clar comportamentele, indulgentele sau atasamentele care va impiedica sa va exprimati creativ si cu incredere.

Luna in Rac formeaza aspecte pozitive cu Soarele si Venus in Taur, puteti gasi modalitati creative de exprimare si satisfacere a nevoilor de confort si stabilitate materiala si emotionala.

Luna in Rac favorizeaza urmatoarele activitati: activitati casnice, care implica constientizarea nevoilor personale, activitati legate de confortul personal: decoratiuni interioare, intalniri de familie, activitati legate de copii si prin care sa va exprimati sensibilitatea si feminitatea, latura gingasa.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website