Luna in Sagetator

Dragii mei, in perioada, 12 ianuarie, ora 9:04- 14 ianuarie, ora 21:42 , Luna traverseaza zodia Sagetator, dar inainte de a intra in Capricorn, Luna in Sagetator nu mai face nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il face Luna in Sagetator este trigonul cu Uranus in Berbec in 14 ianuarie la ora 10:48.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 14 ianuarie, ora 10:48-14 ianuarie, ora 21:42

In acest interval de timp ar fi recomandat sa evitati sa luati decizii importante referitoare la studii, drumuri, publicarea unor carti, calatorii, chestiuni   legate de acte, inscrisuri autorizatii.

Luna in Sagetator pe fondul planetelor din Capricorn insufleteste atmosfera, ii da o nota de optimism si voie buna, care atrage ocaziile favorabile. Puteti fi motivati mai mult de a cauta adevarul si moralitatea, o moralitate dincolo de codul juridic si un adevar transpersonal. Adevarul va elibereaza si va poate ajuta sa luati decizii favorabile, cuvantul vostru va avea putere si va lucra in favoarea voastra.

Luna in Sagetator in combinatie cu Mercur in Capricorn va avertizeaza ca, puteti iesi din anumite tipare de gandire, cand sufletul va ajuta sa intelegeti cauzele unor situatii.

Luna in Sagetator favorizeaza in general urmatoarele activitati: publicitate, sport, invatamant, spiritualitate, legislatie, turism, aviatie.

Luna in Sagetator aduce o mare dorinta de iubire, de traire a constiintei, a bunatatii interioare, activeaza intuitia, legatura cu astralul si spiritele superioare. De aceea fiti atenti la mesajele pe care le primiti, ele vor avea un caracter deosebit de revelator orientandu-va spre viitor, oferindu-va noi oportunitati sub forma metaforelor sau a imaginilor.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website