Luna in Scorpion

Dragii mei, in perioada 9 ianuarie, ora 22:05- 12 ianuarie, ora 9:04 , Luna traverseaza zodia Scorpion,  dar inainte de a intra in Sagetator,  Luna in Scorpion nu mai face nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il face Luna in Scorpion  este sextilul cu Venus in Capricorn in 11 ianuarie la ora 16:53.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 11 ianuarie, ora 16:53-12  ianuarie, ora 9:04

In acest interval de timp ar fi recomandat sa nu luati decizii importante legate de un parteneriat de afaceri, un mariaj sau o relatie de cuplu. De asemenea, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel  au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Fie că este vorba de pasiune, emoție, durere sau dorință, emoțiile sunt resimțite la un nivel profund personal. Sunteti motivați de dorința de a ajunge in profunzimea lucrurilor. Superficialitatea nu va mai funcționa pentru voi acum, mai ales ca, pe cerul astral exista foarte multe planete in Capricorn.

Luna in Scorpion alaturi de planetele in Capricorn va incurajeaza sa treceti peste chestiunile neimportante si sa va concentrati asupra lucrurilor cu adevarat importante, se pot pune baze solide pentru o realizare pe termen lung ce atinge domeniul profesional sau cel familial.  Daca intentionati sa va  gasiti o slujba mai buna, sa faceti o investitie serioasa, sa incepeti o afacere, puteti  incepe acum demersurile necesare. De asemenea, daca intentionati sa va despartiti de cineva acum este momentul sa luati aceasta decizie.

Luna în Scorpion va îndeamnă să va descoperiti propria voastra putere și este un moment excelent pentru a  scăpa de  temeri vechi și obiceiuri limitative. Poate fi un moment intim și pasional. Este favorabila pentru inceperea unui tratament de eliminare a toxinelor.

Luna în Scorpion favorizează, în general,  activități legate de impozite, taxe, asigurari, contabilitate, probleme de intimitate, examene psihologice, cercetare, politie, banci, psihologie, ginecologie.

Luna in Scorpion in descrestere,  va reaminteste , ca sunteti intr-un proces ciclic si continuu de schimbare si ca, trebuie sa eliminati ceea ce nu va mai foloseste pentru ca sa puteti merge mai departe. Eliberati-va astazi de obsesii,  temeri, suspiciuni, gelozii, ura, resentimente, furie si faceti loc pentru o noua crestere in plan spiritual.

Curat si eliberez toata energia care nu imi apartine. Ma vindec si ma eliberez de orice durere din trecut, de orice vinovatie sau regret care nu imi folosesc.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website