Luna in Taur, in crestere

Dragii mei, Luna este in Taur in crestere si sta aici pana in 18 aprilie, la ora 15:02, dar, inainte de a intra in Gemeni, Luna in Taur nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Taur este conjunctia cu Venus in Taur pe 18 aprilie la ora 1:04.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 18 aprilie, ora 1:04-18 aprilie, ora 15:02.
In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante. Prin urmare, daca este posibil, ar trebui sa evitati o întâlnire, un interviu de angajare, o afacere sau un proiect.

Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Cu Luna in Taur sunteti motivați de dorința de liniște, securitate, pace și confort. Luna in Taur este senzuala, stabila, impulsurile voastre de baza sunt relaxarea, rezistenta la schimbare, puteti fi inclinati catre incapatanare si materialism, vedeti ,Luna formeaza o opozitie cu Jupiter retrograd in Scorpion.

Luna in Taur activeaza nevoia de protectie sau de atentie acordata intereselor personale. Este momentul sa cautati solutii care sa va securizeze emotional si material, vedeti, Luna in Taur formeaza aspecte favorabile cu planetele aflate in Capricorn: Marte, Saturn si Pluton. Sunt favorizate deciziile legate de cumpararea sau vanzarea unei case, a unui imobil sau a unui teren.Este favorabila pentru inceputul unei afaceri, pentru participarea la un interviu de angajare.

Luna în Taur favorizează în general următoarele activități: Acțiuni substanțiale și materiale care dau rezultate solide, activități financiare, precum și cele care implică posesiunile personale. De asemenea, este favorabila pentru inceperea unei relatii sau colaborari de afaceri pe termen lung , pentru inceperea unui proiect legat de confortul personal: redecorare, renovare, schimbarea mobilei.

Luna in Taur formeaza o opozitie Jupiter in Scorpion. Acest aspect astral conduce la pofte, lacomii si nevoia de senzatii puternice, atentie la atitudinea fata de mancare, excesele va pot crea probleme.

Luna in Taur avantajeaza hobby-urile practice cum ar fi gradinaritul, tamplaria, reconditionarea pieselor de mobilier si reparatiile in casa. Este o perioada favorabila sa va ganditi sa transformati aceste hobby-uri intr-o a doua sursa de venituri.
Este un moment favorabil pentru inceperea unor proiecte legate de confortul familial: decorari, redecorari, vedeti, Luna in Taur se conecteaza favorabil cu Venus in Taur.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website