Luna in Taur

Dragi prieteni, in 28 decembrie, la ora 8:23, Luna schimba semnul din Berbec in Taur. Luna traverseaza zodia Taur pana in 30 decembrie, la ora 10:30.

Luna in Taur activeaza nevoia de protectie sau de atentie acordata intereselor personale. Este momentul sa cautati solutii care sa va securizeze emotional si material, vedeti Luna in Taur formeaza aspecte favorabile cu planetele aflate in Capricorn: Venus, Saturn, Pluton  si Soarele in Capricorn. Sunt favorizate deciziile legate de cumpararea sau vanzarea unei case, a unui imobil sau a unui teren.

Luna formeaza o opozitie cu conjunctia Marte-Jupiter in Scorpion. Acest aspect astral conduce la pofte, lacomii si nevoia de senzatii puternice, atentie la atitudinea fata de mancare, excesele va pot crea probleme.

Marte in Scorpion va sustine dorintele si ambitiile, dar reusitele in plan fizic tin de o realista punere in valoare a abilitatilor voastre practice.

Luna in Taur este favorabila pentru prepararea mancarurilor pentru masa de revelion,  avantajeaza hobby-urile practice cum ar fi gradinaritul, tamplaria, reconditionarea pieselor de mobilier si reparatiile in casa. Este o perioada favorabila sa va ganditi sa transformati aceste hobby-uri intr-o a doua sursa de venituri.

Luna in Taur formeaza aspecte favorabile cu Pluton in Capricorn si respectiv cu Neptun in Pesti,  aspecte care activeaza al saselea simt cu privire la mijloacele, oamenii si evenimentele de pe urma carora puteti scoate un profit. Sunt zilele unei schimbari inspirate de strategie financiara, de tactica profesionala, ce pot aduce oportunitati financiare si profesionale. Inspiratiile din aceste zile le puteti pune in aplicare in anul 2018.

Abilitatile artistic-gospodaresti sunt avantajate.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website