Luna iulie, 5 planete retrograde pe cerul astral!

Dragii mei, luna iulie incepe cu 5 planete retrograde: Mercur in Leu, (8 iulie-19 iulie), Mercur in Rac,(19 iulie-1 august), Saturn in Capricorn,(30 aprilie-18 septembrie), Neptun in Pesti ,(21 iunie-27 noiembrie) Pluton in Capricorn,(25 aprilie-2 octombrie), Jupiter in Sagetator(10 aprilie-11 august).
Luna iulie reprezinta punctul in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege viata sau ramane prins in vechile tipare. Este ca si cand ai de ales intre a vedea lucrurile din jur ca pana acum sau de a-ti deschide mintea pentru a vedea inclusiv semnificatiile mai subtile, campurile energetice, vibratiile, aurele, de exemplu – aspect ce nu face ca materia sa isi piarda consistenta ci sa devina mai bogata in informatie si sens.

Planetele retrograde: Saturn , Pluton, Neptun, Jupiter, Mercur, schimba putin directia pe care ati pornit, determinandu-va sa reanalizati, revizuiti, actiunile si activitatile incepute in trecut.
Este o ocazie favorabila sa puneti accent pe ceea ce trebuie corelat, imbunatatit, sporit.
Planetele retrograde va reamintesc, ca, fiecare act de creație este precedat de un act de distrugere. Înainte să puteti planta flori, trebuie să distrugeti buruienile. Fiecare renaștere este precedată de moarte.
Acum este momentul să dezvoltati mai mult curaj și disciplină emoțională, altfel va puteti antrena în conflicte emoționale cu alții și va pierdeti timpul în drame inutile.

Luna iulie nu este o perioada favorabila sa luati decizii importante, sa incepeti activitati noi, dar aceste retrogradari permit reveniri asupra unor decizii, completarea informatiilor, reconfigurarea unei strategii. Ele va dau un timp de gandire in plus pe care il puteti folosi in avantajul vostru chiar daca aparent stati pe loc.
Aceste retrogradari nu inseamna neaparat ceva rau, un dezastru, ele pot aduce o mare oportunitate de a observa unde ati gresit, ce trebuie corectat, eliberat, revizuit, ce a ramas nerezolvat.
Indiferent dacă ne place sau nu, toți vom petrece un pic de timp călătorind înapoi prin viața noastră: avem o muncă de vindecare de făcut, o iertare de oferit (fie nouă, fie altora) și trebuie să acceptăm faptul că, am fi putut face alegeri mai bune.Acum este un timp favorabil sa reflectati asupra vietii voastre, asupra deciziilor pe care le-ati luat in trecut si cum v-au influentat viata pana acum.Este un moment favorabil sa aduceti corectii actiunilor voastre trecute, sa aduce imbunatatiri proiectelor.
Singurul mod în care puteti depasi usor această perioadă este să va asumati răspunderea pentru gândurile, sentimentele și deciziile voastre, fie că este vorba despre trecut, despre relațiile și împrejurările voastre actuale, sa incercati sa fiti sinceri cu voi insiva si cu ceilalti.
În general, această energie ne va împinge în toate direcțiile.
Ne va scutura, ca sa vedem ca blocajele care apar acum, reprezinta ceea ce reprimam in interiorul nostru.

Principalul lucru pe care trebuie sa-l observam în această perioadă este că tot ceea ce se intampla acum se produce pentru binele nostru cel mai înalt.Este foarte important acum sa extragem lectia karmica din orice intamplare sau incercare.Nimic nu este intamplator mai ales in aceasta luna, observati atent tot ceea ce vine spre voi, vine cu un scop maret.De modul in care alegeti sa va schimbati acum, va depinde viata voastra viitoare.
Schimbarea cosmică ne ajută să evoluăm în fața oricăror credințe limitative și să distrugem vechile modele de comportament și obiceiuri distrugătoare. Deși se poate simți turbulentă, este o oportunitate de a elimina tiparele invechite, perimate, prin curățarea a tot ceea ce este slab vibrațional și care nu mai rezonează la nivelul sufletului.

Accelerăm la o viteză atât de mare încât nu vom mai putea rămâne în vibratiile joase; fie că este vorba de prietenii sau relații disfuncționale, de locurile de muncă sau de cercurile sociale pe care am încercat să le menținem. Vom fi hotărâți să ne rearanjăm viața, astfel încât să putem lăsa în urmă aspecte care provoacă turbulențe interioare și vom manifesta o existență care este pașnică, sănătoasă.
Universul nostru opereaza in cele mai misterioase si mistice moduri. Transformă în mod constant energiile în scopul de a crea echilibru și armonie, deci nu trebuie să ne opunem oportunităților de schimbare care pot aparea in aceasta perioada.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website