Luna in Leu, in crestere

Dragii mei, Luna a intrat in Leu si sta aici pana in 28 martie, la ora 17:30, dar, inainte de a intra in Fecioara, Luna in Leu nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Leu este trigonul cu Uranus in Berbec pe 28 martie la ora 12:54.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 28 martie, ora 12:54-28 martie, ora 17:30.

In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Este o perioada favorabila pentru afirmare, pentru aprecierea valorii propri care va vindeca de orice si va incanta sufletul. Este un moment favorabil pentru exprimarea iubirii, pentru activitati creative si recreative.Este timpul sa aveti o relatie de iubire cu voi si cu lumea in care traiti, sa redescoperiti zambetul si bucuria de a trai, vedeti Luna in Leu se conecteaza pozitiv cu Soarele in Berbec, Uranus, Venus si Mercur retrograd in Berbec. Dar puteti fi inclinati spre excese, risipa si exagerare, vedeti Luna formeaza un aspect provocator cu Jupiter retrograd in Scorpion. In special catre seara si in cursul zilei de maine s-ar putea sa simti o neliniste si o nemultumire care va poate impinge sa va imbunatatiti potentialul creator.

Luna in Leu se conecteaza pozitiv cu Mercur retrograd in Berbec. Acest aspect astral este foarte favorabil pentru a pune in aplicare idei, talente sau chiar un hobby mai vechi.Momentul poate indica posibilitatea de a va pune in valoare ideile din trecut, fara sa faceti nici un efort ca si cand viata v-ar oferi o compensatie. In acest context favorabil chiar si intarzierile sau amanarile pot functiona in favoarea voastra. Comunicarea este alimentata de trairi interioare efervescente.
Luna în Leo favorizează, în general, următoarele activități: activități creative, activități care implică copii, actiuni prin care se urmareste recunoașterea personală si exprimarea potentialului creativ.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website