Luna in Leu, in crestere

Dragii mei, Luna este in Leu in crestere si sta aici pana in 1 martie, la ora 7:57, dar, inainte de a intra in Fecioara, Luna in Leu nu mai formeaza nici un aspect major aplicant, ultimul aspect pe care il formeaza Luna in Leu este trigonul cu Uranus in Berbec pe 1 martie la ora 1:13.
Atentie!!!!! Luna intra in faza de “ Void of Course”,(luna fara directie) in perioada, 1 martie, ora 1:13-1 martie, ora 7:57.

In acest interval de timp ar trebui sa evitati sa incepeti activitati noi, sa luati decizii importante.
Ca parte pozitiva, stările conflictuale generate în aceasta perioada se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele.

Este o perioada favorabila pentru afirmare, pentru aprecierea valorii propri care va vindeca de orice si va incanta sufletul, dar orgoliu exagerat va poate impiedica sa va deschideti inima catre semeni, sa dezvaluiti ceea ce simtiti cu adevarat.
Este un moment favorabil pentru exprimarea iubirii, pentru activitati creative si recreative.Este timpul sa aveti o relatie de iubire cu voi si cu lumea in care traiti, sa redescoperiti zambetul si bucuria de a trai.

Luna se afla in crestere, in Leu, este o ocazie favorabila sa incepeti o activitate creativa, sa va puneti in aplica un talent.
Dragii mei, Luna in Leu, este un timp favorabil pentru hobby-uri si jocuri de tot felul, activitati artistice si sociale prin care va exprimati talentele si bucuria de a fi.
Luna în Leo favorizează, în general, următoarele activități: activități creative, activități care implică copii, actiuni prin care se urmareste recunoașterea personală si exprimarea potentialului creativ.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website