Luna Noua in Balanta, din 19 octombrie 2017, ora 22:12(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna noua in Balanta va face extrem de deschisi la crearea unor noi parteneriate, sau poate le mentineti tot pe cele vechi dar le dati o forma noua.

Luna Noua in Balanta va indeamna sa observati acum, in ce fel, fiecare relatie importanta sustine dorintele pe care le aveti. De asemenea, revizuiti-va atitudinea fata de cei care conteaza cu adevarat in viata voastra si aveti curajul sa va luati noi angajamente,  sa incercati sa deslusiti cum puteti aborda o persoana dificila, dar pe care pretindeti ca o iubiti, asa incat , calitatile ei sa serveasca binele comun. Poate fi nevoie sa va consolidati relatia, fie, printr-un proiect comun concret care implica investitii materiale, fie, printr-o alta abordare a relatiei, mai putin conservatoare, mai deschisa.

Autoevaluarea psihologica sau chiar sprijinul primit din partea unui prieten,   sau a unui consilier profesionist  va poate ajuta sa determinati tiparele comportamentale din trecut care nu mai functioneaza in prezent.

Luna Noua in Balanta se afla in opozitie cu Uranus retrograd in Berbec, pledeaza pentru o mai mare libertate in relatii, adica sa depindeti mai putin de altul si sa va orientati spre legaturi care va ofera o abordare mai elastica. Aceasta implica o schimbare fata de voi insiva, s-ar putea ca aceasta schimbare sa dea consistenta vietii voastre in viitor.

Luna Noua in Balanta poate genera nu atat o intorsatura neasteptata intr-o relatie de iubire sau prietenie, cat o deschidere mai mare catre relatiile cu publicul, spre cercuri mai largi de cunostinte, spre activitati si proiecte care implica un anumit grup de oameni. Cu Uranus retrograd in casa prieteniei si a proiectelor in opozitie cu Luna Noua, va puteti astepta la orice, de la aparitia unor oportunitati neasteptate, pana la sosiri sau plecari inopinate, ceea ce a functionat in trecut, oameni, locuri, lucruri s-ar putea sa nu mai corespunda vietii voastre actuale, pentru ca ar trebui sa fiti pregatiti pentru ceva nou sau sa incercati sa aduceti innoiri, imbunatatiri, intr-un proiect sau intr-o relatie.  Aceasta opozitie planetara poate sa coincide cu sfarsitul unei aliante apropiate: parteneriat, prietenie, relatie intima.

Este un moment de constientizare a inzestrarilor native, a talentelor si a modului cum puteti folosi aceste talente in alte directii de viata decat v-ati obisnuit.

Viata voastra poate lua o intorsatura brusca si neasteptata in urma intelegerii unor intamplari din trecut. De asemenea, se poate schimba si atitudinea voastra vizavi de o persoana iubita, modul in care iubiti si intelegeti iubirea.

Este posibil, ca, evenimentele din preajma acestei Luni Noi sa va ia prin surprindere, dar ele au menirea sa va scoata din amorteala, teama, fixitate, va provoaca sa vedeti o persoana iubita sau o situatie de viata altfel decat inainte. Este momentul sa rupeti legaturile cu persoanele care nu va mai inspira si va iau din puterea creativa.

Este un moment favorabil pentru socializare, pentru imbunatatirea imaginii propri, pentru inceperea unor activitati creative, pentru revenirea la un vechi hobby, pentru largirea cercului de cunostinte, pentru inceperea unui program de exercitii.Acum este momentul optim pentru a va explora propria creativitate, pentru a va perfectiona talentele innascute, care va vor fi de folos in viitor.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website