Luna noua in Capricorn , 29 decembrie 2016, ora 8 :52, ora Romaniei

 

 

Dragii mei, anul 2016, se incheie cu aceasta minunata Luna Noua in Capricorn. In general, Lunile noi sunt perioade benefice pentru orice inceput, dar aceasta Luna Noua in Capricorn vorbeste de sfarsituri dar si noi inceputuri, vedeti, Luna Noua in Capricorn se formeaza in casa a XII-a, o casa de finalitate,  pe fondul lui Mercur retrograd in Capricorn, poate aduce o mare schimbare in motivatiile voastre interioare,  care va determina sa va reanalizati prioritatile in viata. Este foarte posibil sa gasiti solutii la dificultatile din trecut sau sa intrati in posesia unor drepturi banesti restante din trecut. Orice inceput pe fondul lui Mercur retrograd in Capricorn,  in casa a XII-a,  se poate derula cu confuzii,  obstacole, limitari, chiar amanari. Luna Noua in Capricorn pe fondul lui Mercur retrograd in Capricorn,  va poate aduce  oportunitati daca reluati activitati si actiuni pe care le-ati abandonat, in trecut, este favorabila pentru decizii si actiuni noi, dar care vin ca o solutie pentru o situatie creata inainte de retrogradarea acestei planete, 19 decembrie 2016.

Este un moment favorabil să începeţi o afacere la care v-aţi gândit în trecut,  să reluaţi o afacere la care aţi renunţat în trecut ,  sa reluati proiecte şi idei mai vechi, talente si inzestrari native pe care le-ati abandonat in trecut, sa reconstruiti pe alte valori o afacere aflata in impas, sa revalorificati lucrurile vechi pe care nu le mai folositi. De asemenea, este un moment benefic sa reveniti la un regim de viata si alimentatie mai sanatos, prin renuntarea la un aliment sau la un obicei care va dauneaza sanatatii.

Capricornul vorbeste despre bani, cariera, afaceri, statut si demnitate. S-ar putea sa constatati brusc, ca ceea ce ati considerat in trecut a reprezenta cariera ideala nu este nici pe departe asa si ar putea interveni acum o modificare in orientarea profesionala si in planurile voastre de viitor, vedeti, Saturn (guvernatorul Lunii noi in Capricorn) se afla in casa proiectelor. Posibilele obstacole, amanari, taraganari, limitari, sau chiar  pierderile suferite in aceasta perioada ,  va ajuta, de fapt,  sa recuperati ceea ce este cu adevarat folositor pentru evolutia voastra spirituala, va stimuleaza sa fiti mai responsabili, mai maturi , sa va stabiliti obiective mai clare care sa va ofere siguranta si stabilitate in viitor. Orice obiectiv, orice ideal insuficient fundamentat, va cadea acum sau va cunoaste remodelari.

 Este momentul cel mai benefic sa va reevaluati optiunile profesionale, este foarte posibil sa descoperiti acum talente si abilitati, care pot fi valorificate financiar, incepand de acum sau  in anul care urmeaza.Daca munca voastra nu va aduce satisfactie in prezent, (sunteti prost platiti sau functionati pe un post inferior pregatirii voastre), acum este momentul sa va ganditi la modul in care puteti schimba situatia respectiva, daca afacerile sau proiectele voastre, se afla in impas, este un moment benefic sa va ganditi la o noua strategie, pe care sa o puneti in aplicare in anul 2017.

Este un moment benefic sa va reevaluati conceptele de realizare, stabilitate, siguranta, sa intelegeti acum, ca  aceste concepte, nu au legatura cu atasamentul fata de o persoana,  o functie,  o pozitie sociala, bani si bunuri,  ci cu sentimentul interior de implinire sufleteasca. Daca va impacati senini cu conditia de viata in care va aflati, daca acceptati ceea ce este, se poate spune ca sunteti realizati. Acceptarea, dragii mei, este primul pas catre schimbare, catre iertare si eliberare din situatii si contexte de viata care va produc suferinta. Este un moment benefic sa scapati de regrete, aminitiri dureroase, vinovatie, suferinta, boala, prin acceptarea trecutului si prin iertare.

Este un moment decisiv sa va debarasati de tot ceea ce este vechi si inutil in viata voastra, sa renasteti din propria cenusa si sa va reconstruiti viata pe temelii mult mai solide.

 Dragii mei, aceasta Luna Noua in Capricorn are menirea de a restabili ordinea divina in viata voastra, este un moment de maxima luciditate, constientizare si  maturizare spirituala.

Dragii mei, Luna noua in Capricorn primeste o influenta pozitiva de la conjunctia Marte-Neptun in Pesti, si va reaminteste, că sunteţi minunaţi, sunteţi creaţii divine şi oricât de greu v-ar fi în viaţă, puterea spirituală care sălăşluieşte în interiorul vostru, vă ajută să treceţi cu bine peste orice obstacol, dar înainte de a cere ajutorul oamenilor, sfinţilor, îngerilor şi lui Dumnezeu, trebuie să vă asumaţi responsabilitatea pentru faptele voastre, să depuneţi eforturi pentru rezolvarea problemelor, să vă recunoaşteţi vina dacă aveţi vreuna, să vă recunoaşteţi greşelile să încercaţi să le purificaţi şi să nu le mai repetaţi în viaţa voastră.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website