Luna Noua in Fecioara – 20 septembrie 2017, ora 8:30, ora Romaniei

 

Dragii mei, Luna Noua in Fecioara va aduce un mesaj important: Cum va puteti pastra sanatatea? Este intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti fiecare dintre voi, in acest moment.

 Pentru a va mentine sanatatea este important sa recurgeti mai des la metode de eliminare ale toxinelor, sa practicati metode de purificare energetica, sa va relaxati mai mult, sa renuntati la critica si severitate, sa mentineti curat spatiul energetic, fara a deveni inamici ai curateniei, sa va intariti imunitatea, sa eliminati spaima de imbolnavire.

Este o ocazie favorabila sa incepeti regimuri alimentare mai exigente pentru armonizare energetica si echilibrare.

Este un moment favorabil sa va propuneti ca obiective pentru viitor: sa va intariti imunitatea si sa nu va temeti.

Luna noua in Fecioara este tensionata de  conjunctia Saturn-Lilith in Sagetator, de aceea este posibil sa exagerati tot ceea ce  este negativ, sa intrati mai usor in panica daca lucrurile nu decurg asa cum doriti voi. Acum este momentul eliberarii de vicii, obiceiuri gresite,  vechi structuri, este momentul de ardere totala si definitiva a tuturor legaturilor care va limiteaza viata, v-o consuma. Este vorba de necesitatea unor sfarsituri in situatii de viata si relatii devenite involutive.  De exemplu, daca stati de multa vreme intr-o relatie nefericita, tensionata, care va predispune la sacrificii si va complaceti in continuare in aceasta situatie fara sa luati nici o decizie, experientele negative se vor repeta posibil intr-o forma mai accentuata.

Luna noua in Fecioara, va provoaca sa acceptati cu demnitate o situatie de viata care nu va convine, nu puteti critica la infinit un partener de viata cu o moralitate indoielnica, nu puteti face permanent observatii unui coleg de munca la care sesizati neglijenta profesionala, incompetenta si lipsa de interes,  nu puteti vindeca  o boala daca va faceti foarte multe griji si traiti intr-o stare de depresie , daca nu renuntati la un anumit tip de alimentatie sau la anumite vicii de caracter si de atitudine.

Acceptarea nu inseamna sa va umiliti, sa-i lasati pe altii sa-si etaleze defectele in dauna propriei voastre persoane, sa fiti de acord cu defectele altora, ci sa fiti mai smeriti, mai permisivi la imprejurarile vietii care nu depind de liberul vostru arbitru , dar sa faceti tot ceea ce  considerati util intr-o situatie data.

Acceptarea cu demnitate a situatiei in care va aflati va poate ajuta sa luati decizii clare pentru binele ambelor parti, va elibereaza din aceste relatii care va predispun la nefericire si depresii si in felul acesta puteti arde o karma cu persoanele respective si puteti ajunge sa aveti un control mai mare asupra vietii.

Este o ocazie favorabila,  in care trebuie sa va priviti cu curaj nefericirile, frustrarile, grijile, temerile, neputintele, care pot iesi  la iveala, acum, intr-un mod mult mai accentuat.  Sa intelegeti ca aceste griji si temeri  se datoreaza faptului ca nu aveti suficienta putere interioara, pentru a le depasi. Aceasta putere interioara o puteti castiga prin rugaciune, meditatie, ganduri bune, renuntarea la obiceiul de a-i judeca si critica pe ceilalti.

Este momentul sa renuntati la intoleranta, criticism, discriminare, sa iesiti din starea de victimizare, sa deveniti mai smeriti si nu mai vulnerabili in fata vietii, trebuie sa duceti o lupta spirituala impotriva ignorantei, a viciilor de orice fel, numai credinta in Dumnezeu va poate ajuta sa depasiti orice suferinta, orice spaima, teama, iluzie si poate aduce lumina, pace, armonie, in viata voastra.

Dragii mei,  este momentul sa constientizati, acum,  daca drumul pe care mergeti este cel corect sau pur si simplu va aflati pe un drum infundat. Este momentul sa gasiti solutii rapide si eficiente la problemele voastre. Deciziile pe care le luati in prezent va pot schimba radical circumstantele vietii voastre.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website