Luna noua in Gemeni alaturi de Saturn retrograd in Sagetator situat pe ascendentul acestei lunatii.

Dragii mei, Luna noua in Gemeni din 25 mai , va invie perceptiile, va ajuta sa fiti mai atenti la ceea ce au ceilalti de spus, sa fiti mai adaptabili si permisivi cu ceilalti, cu viata voastra.Este momentul in care puteti sa puneti in aplicare cu succes, impulsurile launtrice profunde, sa va orientati spre ceea ce va doriti. Orice activitate, talent, idee, pe care o puneti in aplicare acum va poate aduce recompense financiare in viitor, vedeti Mercur, guvernatorul Lunii noi se afla in Taur(semn de pamant).Lipsurile materiale din prezent ar putea sa fie in avantajul vostru pentru ca va stimuleaza sa va puneti in valoare mai bine talentele, creativitatea, munca pentru a castiga bani.

Saturn retrograd in Sagetator se afla pe ascendentul acestei Luni noi in Gemeni in opozitie cu Marte in Gemeni, este posibil sa resimtiti o insatisfactie fata de viata voastra in general, insatisfactie, care va avertizeaza ca ceea ce a functionat in trecut s-ar putea sa nu mai fie valabil acum, deoarece sunteti pregatiti sau ar trebui sa fiti pentru ceva nou, pentru un nou inceput. Si de aici ar trebui sa incepeti, din trecut. Ganditi-va unde va aflati acum si cum ati ajuns aici? Cum s-au schimbat prioritatile in viata voastra, sperantele, dorintele? Faceti o lista cu ceea ce va place, va incanta sufletul, cu proiectele si interesele pe care ati vrut sa le dezvoltati ulterior, si cu ceea ce nu va place, ce va produce suferinta, blocaj , limitare. Ar trebui sa fiti pregatiti sa renuntati la lucrurile, interesele, proiectele sau  oamenii care nu va mai inspira, nu va aduc bucurie, nu va mai trezesc entuziasmul, pasiunea sau curiozitatea si apoi lasati-va imaginatia sa zburde in libertate, ganditi-va care sunt ideile, talentele, inzestrarile native, meseriile pe care le faceti cu placere si care in viitor ar putea constitui o sursa de venit.Acum este momentul cel mai benefic sa va puneti in aplicare potentialul creativ, sa incepeti o viata noua, sa abordati cu mai mult entuziasm munca pe care o faceti, astfel incat ea sa devina o sursa de energie si incantare.

Aceasta eliberare a spatiului este esentiala acum, pentru un nou inceput. Stresul si sentimentul de insatisfactie provin din faptul ca nu renuntati la vechiul stil de viata, la vechile tipare de gandire si comportament, dar acum este momentul sa intelegi ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri, decat v-ati obisnuit voi sa le priviti, ca alti oameni, cu alte perceptii asupra vietii va pot ajuta sa va imbogatiti cunoasterea sau sa alegeti  alte variante de drum, mult mai bune pentru voi.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website