Luna Noua in Gemeni din 25 mai 2015, ora 22:45, ora Romaniei

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza conjunctia dintre Luna si Soare in Gemeni, aspect denumit, de Luna Noua in Gemeni.

Luna Noua in Gemeni va indeamna sa va deschideti spre comunicare cu ceilalti, sa cunoasteti persoane care va pot ajuta sa va imbogatiti cunoasterea.

Calatoriile pe distante scurte, iesirile in aer liber, vacantele de weekend se pot intensifica, vedeti, aceasta Luna Noua in Gemeni se formeaza in casa iubirii, a creativitatii si a copiilor. Este momentul sa va treziti la viata sa acordati mai multa atentie inzestrarilor native, talentelor voastre, care valorificate in munca va pot aduce castiguri financiare, vedeti, guvernatorul Lunii noi in Gemeni, Mercur, se afla in Taur, in semn de pamant.

Gemenii reprezinta o zodie de aer, cerebrala, careia ii place sa discute si sa invete, acum este momentul cel mai favorabil sa va inscrieti la un curs, sa va puneti in aplicare aptitudinile intelectuale. Daca vreti sa va mentineti in forma luati in considerare posibilitatea de a frecventa o sala de gimnastica, de a va plimba.

Mercur, guvernatorul Lunii noi in Gemeni se afla in Taur pe domeniul caminului si al familiei. Daca aveti de gand sa cumparati o casa sau sa vindeti o casa , acum este cel mai benefic moment pentru tranzactii imobiliare. De asemenea, Mercur in Taur favorizeaza incheierea unor acte sau a unor acorduri prin care puteti castiga bani sau adoptarea unei noi strategii financiare prin care puteti reduce costurile unei afaceri.

Mercur in Taur, va recomanda sa va evaluati corect munca depusa, in acest sens puteti cere sefului o marire de salariu.

Luna Noua in Gemeni este o ocazie favorabila sa puneti in aplicare proiecte si planuri legate de confortul familial: redecorare, schimbarea mobilei, achizitionarea unor bunuri de valoare, a unui automobil. Este cea mai buna perioada sa gasiti o metoda prin care sa dovediti mai multa rentabilitate si eficienta in munca pe care o prestati, in afacerile voastre.

Mercur in Taur formeaza un aspect constructiv cu Neptun in Pesti, putand exista mai multa receptivitate la dorintele semenilor, puteti intelege acum ca,  sunteti bogati nu prin ceea ce aveti ci prin ceea ce puteti darui din putinul pe care il aveti.Este momentul sa fiti mai putin critici la adresa celorlalti preferand o metoda mai blanda a intelegerii motivelor pentru care cei din jur au anumite atitudini si comportamente.

Pentru a putea distinge din multiplele posibilitati care vi se deschid in fata, pe cea corecta este nevoie de inspiratie, o inima curata capabila sa judece nepartinitor.

Saturn retrograd in Sagetator pozitionat pe ascendent in opozitie cu Marte in Gemeni, poate sa aduca un blocaj atunci cand va doriti sa actionati, este posibil ca retinerea sa vina dintr-o slaba capacitate de a face alegerea corecta sau  nu aveti suficiente informatii, in acest caz intuitia poate juca un rol salvator.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website