Luna Noua in Balanta, 28 septembrie, ora 21:26 (ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Noua in Balanta este un moment de constientizare a inzestrarilor native, a talentelor si a modului cum puteti folosi aceste talente in cadru unui parteneriat sau in activitatea profesionala.
Este un moment favorabil pentru socializare, pentru imbunatatirea imaginii propri, pentru inceperea unor activitati creative, pentru largirea cercului de cunostinte, pentru inceperea unui program de exercitii.Acum este momentul optim pentru a va explora propria creativitate, pentru a va face cunoscute talentele si serviciile.

Interesul pentru socializare este stimulat, in acest sens puteti fi deschisi la crearea unor noi parteneriate sau la semnarea unor contracte extrem de profitabile.Celor singuri le poate aduce numeroase oportunitati de intalniri incantatoare.
Sfarsitul unei relatii in aceasta perioada este de fapt un nou inceput care va deschide oportunitati foarte mari in viitor.
Dar, nu puteti sa faceti schimbari favorabile daca inca sunteti ancorati in trecut, daca in sufletul vostru exista teama, resentimente si furie, daca nu acceptati ceea ce nu puteti schimba, daca nu tineti seama de nevoile altora sau daca va aflati in relatii toxice, de prizonierat care va iau din puterea creativa; ar trebui sa va autoanalizati atent din acest punct de vedere.
Cum pot lua măsuri în ceea ce mă deranjează la ceilalti?
Ce as putea sa fac pentru a scapa de tristete, resentimente, furie, teama?
Mă simt fizic puternic si capabil să răspund provocărilor vieții și dacă nu, ce măsuri pot lua pentru a-mi îmbunătății capacitățile fizice si sanatatea?

Este o ocazie favorabila sa gasiti modalitati de a invata cum sa va bazati pe voi insiva si sa fiti fericiti cu acest lucru fara sa-i invinovatiti pe altii pentru ca nu v-au ajutat.Este un moment favorabil sa iesiti dintr-o relatie de prizonierat.Este momentul cel mai benefic sa renuntati la atasamente , sa va schimbati viata si sa o puneti pe alte baze, mult mai constructive.

Luna Noua in Balanta va îndeamnă să găsiti un echilibru între satisfacerea nevoilor voastre personale, tinand seama de nevoile celorlalti. Uneori acest lucru nu este usor de realizat,(vedeti, guvernatoarea Lunii noi, care este Venus in Balanta, se conecteaza negativ cu Saturn si Pluton retrograd in Capricorn) si este foarte posibil ca aceasta Luna Noua in Balanta sa scoata la iveala nemultumiri mai vechi legate de persoane iubite, evenimente tensionate, probleme de sanatate devenite cronice, dificultati conjugale si materiale, ce va preseaza sa le rezolvati urgent sau pur si simplu o stare de neincredere in fortele propri.
Nemultumirile si frustrarile care ies la iveala acum, va obliga sa va faceti ordine in modul de a trai dar si in relatiile voastre, sa iesiti din amorteala si sa va asumati obligatiile care va revin. Este posibil sa va simtiti blocati pe unele directii de actiune, este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile. Trebuie sa intelegeti ca orice moment de blocaj apare ca urmare a finalizarii unei etape de viata. Daca acceptati ca acea etapa s-a incheiat si va angajati sa mergeti mai departe atunci toate drumurile vi se deschid, dar, daca ramaneti intepeniti intr-o singura maniera de lucru, de gandire sau atitudine nu faceti decat sa acutizati o criza in viata voastra si sa atrageti probleme de sanatate la nivelul rinichilor, oaselor, incheieturilor, stomacului, vezicii biliare.Ei bine, acum aveti posibilitatea sa renuntati la atasamente sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze.
Este posibil sa reintaniti oameni care repeta un tipar, care va dau posibilitatea de a va corecta imperfectiunile caracterului vostru, in felul acesta o buna parte din rezidurile voastre relationale se vor spala.

Luna Noua in Balanta este un moment extrem de benefic in care puteti depasi mai usor o situatie dificila in plan relational, vedeti, guvernatorul Lunii noi, care este Venus, se afla in Balanta in sextil cu Jupiter in Sagetator situat in casa parteneriatelor.
Poate niciodata nu va fi atat de usor sa va desprindeti din relatii toxice care v-au predispus la nefericire si singuratate, acum este momentul sa depasiti conflictele si intalnirile dificile reactionand cu generozitate. De asemenea, este posibil sa intalniti persoane care sa va ajute sa traversati o dificultate, nu mai sunteti singuri cu suferinta voastra. Puteti gasi solutii favorabile la dificultatile din trecut legate de parteneri de viata, colaboratori, asociati, persoane apropiate, chestiuni de ordin juridic, acte, inscrisuri, sanatate.

Luna Noua in Balanta se conecteaza cu Chiron retrograd in Berbec.Chiron este asociat cu rana care lasa cicatrici adanci si se vindeca foarte greu. Nu puteti schimba o experienta negativa care a lasat urme dureroase, dar , va puteti schimba modul in care raspundeti la aceasta experienta, va puteti schimba tiparele atitudinale si comportamentale dupa care functionati.
Chiron retrograd in Berbec va invata cum să găsiti curaj și rezistență cand va confruntati cu descurajarea si situațiile pe care nu le puteti controla. Este posibil să nu puteți remedia complet problema sau cel puțin nu imediat. Întrebarea este: Ce puteți face acum, sa va îmbunătățiti situația într-un fel?
Provocarea este să faceti ceea ce puteti face, chiar dacă nu este ceea ce ati sperat. Pași mici. Asteptari pe termen scurt. Chiron retrograd in Berbec va avertizeaza ca, nu este suficient să acceptati doar suferința. În cel mai rău caz, acceptarea fără măsuri de echilibrare se poate simți ca neputința. Pe termen lung ar putea aduce depresie și disperare. Este un lucru să supraviețuiești, dar să înflorești necesită acțiune, rezolvare, si curaj .
Trebuie sa acceptati ceea ce se intampla , in timp ce actionati sa ajungeti acolo unde va doriti.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website