Luna Noua in Balanta, 9 octombrie , ora 6:48 (ora Romaniei)

Dragii mei, Luna Noua in Balanta este favorabila pentru autoevaluare psihologica, cu scopul de a da cu adevarat valoare vietii noastre personale. Luna Noua in Balanta ridica problema gradului de sinceritate, echilibru si armonie care exista intre noi si ceilalti, repune in discutie raporturile cu ceilalti.

Luna Noua in Balanta se conecteaza favorabil cu Marte in Varsator. Avem o uriasa putere de a aduce schimbari favorabile, echilibrate si echitabile pe masura ce lucram la prejudecatile, convingerile si discriminarile noastre.
Calea spre trezire incepe cu iubirea de sine care este cheia succesului intr-un parteneriat si o colaborare cu altii.

De cele mai multe ori ne uitam in oglinda ca sa ne aranjam, sa aratam bine in exterior. Dar, Luna Noua in Balanta, cu guvernatoare ei , Venus in Scorpion ne avertizeaza, ca ar trebui sa ne aranjam si la interior.Cum ar fi sa avem o oglinda si pentru sufletul nostru, pentru ceea ce suntem cu adevarat. Oare cat am sta in fata ei? Am fugi imediat pentru ca imaginea nu este prea frumoasa? Sau am sta ore in sir sa ne retusam, pentru ca nu vrem sa ne vada lumea asa cum aratam de fapt?

Luna Noua in Balanta alaturi de Marte in Varsator are darul de a ne releva adevarul netrunchiat, dar si de a ne ajuta sa il acceptam cu curaj si sa ne reinventam intr-o forma noua.
Oglinda nu te ajuta la nimic daca stai orb in fata ei. Iar schimbarea poate sa nu fie usoara, pentru ca iesi din zona de confort in care ai fost obisnuit sa stai. Schimbarea poate fi inceata, pas cu pas, sau brusca, in totalitate. Viteza nici nu conteaza, atata timp cat faci ceva. Asa cum oglinda te ajuta cand conduci, ca sa vezi ce se intampla in trafic sau sa parchezi pe locul tau, asa te va ajuta pe drumul tau spre un tine mai bun.

De multe ori in viata iti este greu sa intelegi anumite lucruri, oameni sau actiuni. Iti este greu pentru ca in fiecare zi duci o lupta cu ego-ul tau care vrea sa te puna pe tine inaintea tuturor. Acceptarea inseamna sa nu mai judeci. Sa nu mai judeci oamenii si ceea ce fac, chiar daca ti se pare ca nu e bine pentru tine. Judecand orice om si orice situatie in mod vehement te poti transforma in ceea ce poate nu vrei sa devii. Toti oamenii pe care ii intalnesti sunt lectii de viata pentru tine, sunt o reflectare a ceea ce esti tu in interior. Ei sunt ajutoarele de care ai nevoie ca sa cresti. Acum este momentul sa-ti revizuiesti modul de comportament si atitudinea in relatiile cu ceilalti. Este posibil sa reintalnim oameni si situatii care repeta un tipar, care ne dau posibilitatea de a ne corecta imprefectiunile caracterului nostru. O buna parte din rezidurile noastre relationale se vor spala odata cu gestul de prietenie, de solidaritate, de empatie.De asemenea, este posibil ca o persoana sa revina in viata noastra si sa ramana alaturi de noi pentru totdeauna – aceasta ar putea fi un exemplu bun de ardere karmica cu final fericit.

Acceptarea incepe cu tine. Accepta-te si pe tine! Asa cum esti, asa cum simti. Acceptandu-te pe tine, iti va fi mai usor sa ii accepti si pe ceilalti. Abia atunci devii liber… liber sa te bucuri de calatoria ta.
Viata este o aventura frumoasa. Traieste-o acum! Iar cand inveti sa o accepti, iti vei gasi mai usor drumul si scopul.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website