Luna Noua in Berbec, 5 aprilie, ora 11:50 (ora Romaniei)

Iubiti prieteni, Luna Noua in Berbec este un moment favorabil sa incercati ceva nou, sa va afirmati personalitatea, sa va traiti convingerile, va stimuleaza curajul, asa ca, orice decizie veti lua, ea implica depasitea inhibitiilor si a limitelor constientizate in trecut. Este o ocazia favorabila sa reevaluati relatia cu voi insiva, afirmarea propriei persoane , confruntarea cu voi insiva, aveti sanse mari sa faceti schimbari importante in viata, dar nu puteti sa faceti schimbari favorabile daca inca sunteti ancorati in trecut, daca in sufletul vostru exista teama, resentimente si furie, daca nu acceptati ceea ce nu puteti schimba, daca nu tineti seama de nevoile altora sau daca va aflati in relatii toxice, de prizonierat care va iau din puterea creativa; ar trebui sa va autoanalizati atent din acest punct de vedere.
Cum pot lua măsuri în ceea ce mă deranjează la ceilalti?
Ce as putea sa fac pentru a scapa de tristete, resentimente, furie, teama?
Mă simt fizic puternic si capabil să răspund provocărilor vieții și dacă nu, ce măsuri pot lua pentru a-mi îmbunătății capacitățile fizice?

Este o ocazie favorabila sa gasiti modalitati de a invata cum sa va bazati pe voi insiva si sa fiti fericiti cu acest lucru fara sa-i invinovatiti pe altii pentru ca nu v-au ajutat.Este un moment favorabil sa iesiti dintr-o relatie de prizonierat.Este momentul cel mai benefic sa renuntati la atasamente , sa va restructurati viata si sa o puneti pe alte baze.

Luna Noua in Berbec in careu cu conjunctia Saturn-Pluton in Capricorn va provoaca la un profund proces de autoanaliza si intelegere. Este un aspect major care va invita la actiune si la asumarea vietii, a rolului si a obligatiilor care va revin, va forteaza sa iesiti din amorteala. Va putea fi destul de puternica senzatia ca pierdeti controlul asupra unei situatii, dar iesirea din criza o ofera protectia planetelor instalate in Pesti:iubire, generozitate, intelegerea superioara a lucrurilor, transcederea realitatii prin perceperea dimensiunii spirituale a existentei. Dezvoltarea empatiei, cultivarea bunatatii interioare sunt foarte recomandate acum. Acest lucru va ajuta la dizolvarea oricaror modele emotionale vechi si nedorite si va deschide calea catre iubirea neconditionata si iertare.

Luna Noua in Berbec se conecteaza negativ cu Saturn in Capricorn si va avertizeaza ca ar trebui sa luati lucrurile incet si cu precautie.Pentru a obtine rezultate favorabile este nevoie de multa disciplina, munca si perseverenta. Daca actionati sub impulsul de moment, fara responsabilitate, s-ar putea sa nu materializati nimic, deci principala proba va fi sa dati dovada de prudenta, sa puneti pret pe eficienta, sa alegeti exact ce va avantajeaza si va reprezinta mai bine. Puteti avea rezultate pozitive daca munciti, stiti sa alegeti din posibilitatile aparute ofertele care va reprezinta talentele cel mai bine, transformati un mestesug in talent, sunteti economi cu timpul si energia voastra investindu-le in munca de calitate, sunteti perseverenti, si aveti rabdare sa vedeti roadele eforturilor voastre.
Acest aspect astral va indeamna sa va asumati cu responsabilitate sarcinile, actiunile, deciziile, schimbarea de dragul schimbarii va poate conduce la esec in viitor.

Este posibil sa va simtiti blocati pe unele directii de actiune: este semnul ca trebuie sa abordati altfel lucrurile: sa renuntati la riposta si inacceptare in favoarea unor actiuni intelepte, care sa va ajute pe voi si pe cei din jurul vostru.
Luna Noua in Berbec este cel mai bun moment de constientizare a drumurilor inchise din viata voastra. Este momentul in care puteti constientiza blocajele cu care nu mai are rost sa luptati si, ar trebui sa va orientati privirea catre alte variante de drum, abia asa puteti iesi dintr-o situatie aparent fara iesire, vedeti, Luna Noua in Berbec se conecteaza negativ cu Pluton in Capricorn. Astfel, unii dintre voi vor realiza ca in relatia sentimentala sau de cuplu se afla pe un drum infundat, altii inteleg in ce masura s-au inscris corect pe traiectoria profesionala.

Puteti intalni intarzieri, frustrari si presiuni, dar acestea va provoaca sa faceti fata realitatii deschizandu-va catre mai multa intelepciune care provine din asumarea responsabilitatilor si a sarcinilor care va revin. Va provoaca sa iesiti din fixitate, teama, amorteala, si sa va traiti viata intr-un alt mod, mult mai complex.
Obstacolele si probleme din prezent pot lucra in favoarea voastra, va ofera posibilitatea de a castiga forta interioara, de a deveni mai responsabili pentru ceea ce faceti si spuneti. Va ajuta sa scapati de lucrurile care nu functioneaza in viata voastra si va obliga sa va concentrati atentia pe imbunatatirea lucrurilor care servesc unui scop util.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website