Luna Noua in Berbec din 16 aprilie, ora 4:57(ora Romaniei)

Iubiti prieteni, Luna Noua in Berbec este un moment favorabil sa incercati ceva nou, sa va afirmati din plin personalitatea, sa va traiti convingerile, va stimuleaza curajul, asa ca, orice decizie veti lua, ea implica depasirea inhibitiilor si a limitelor constientizate in trecut. Este o ocazie favorabila sa reevaluati relatia cu voi insiva, afirmarea propriei persoane , confruntarea cu voi insiva, aveti sanse mari sa faceti schimbari importante in viata, dar nu puteti sa faceti schimbari favorabile daca inca sunteti ancorati in trecut, daca in sufletul vostru exista teama, resentimente si furie, daca nu acceptati ceea ce nu puteti schimba,daca nu tineti seama de nevoile altora, ar trebui sa va autoanalizati atent din acest punct de vedere:

Cum pot lua măsuri în ceea ce mă deranjează la ceilalti?
Ce as putea sa fac pentru a scapa de tristete, resentimente, furie, teama?
Mă simt fizic puternic si capabil să răspund provocărilor vieții și dacă nu, ce măsuri pot lua pentru a-mi îmbunătăți capacitățile fizice?

Este o ocazie favorabila sa gasiti modalitati de a invata cum sa va bazati pe voi insiva si sa fiti fericiti cu acest lucru fara sa-i invinovatiti pe altii pentru ca nu v-au ajutat.Puteti intelege mai usor ca nimeni nu va datoreaza nimic si ca tot ceea ce obtineti trebuie sa se bazeze pe propriile voastre eforturi.

Mercur tocmai a iesit din retrogradare si este vulnerabil, va indeamna sa actionati inainte de a gandi, incercati sa ganditi de doua ori inainte de a actiona.

Uranus influenteaza Luna Noua in Berbec, si poate accentua nevoia de libertate individuala, va poate indemna sa doriti schimbarea de dragul schimbarii, situatie care ar putea crea haos si instabilitate. Pe de alta parte, Uranus sugereaza o munca pe cont propriu, o activitate ce aduce mai multi bani printr-o maniera noua de lucru.

Marte, guvernatorul Lunii Noi se afla in Capricorn si va avertizeaza ca ar trebui sa luati lucrurile incet si cu precautie, pentru a obtine rezultate favorabile este nevoie de multa disciplina, munca si perseverenta. Daca actionati sub impulsul de moment, fara responsabilitate, s-ar putea sa nu materializati nimic, deci principala proba va fi sa dati dovada de prudenta, sa puneti accent pe eficienta, sa alegeti exact ce va avantajeaza si va reprezinta mai bine. Puteti avea rezultate pozitive daca munciti, stiti sa alegeti din posibilitatile aparute ofertele care va reprezinta talentele cel mai bine, transformati un mestesug in talent, sunteti economi cu timpul si energia voastra, investindu-le in munca de calitate, sunteti perseverenti, si aveti rabdare sa vedeti roadele eforturilor voastre.

Marte in Capricorn, va indeamna sa va asumati cu responsabilitate sarcinile, actiunile, deciziile, schimbarea de dragul schimbarii va poate conduce la esec in viitor.

Contextul astral permite o reinnoire, o evolutie care tine cont de achizitiile trecutului. Pe fundamente solide cele mai riscante edificii devin posibile.
Succesul vostru din aceasta perioada depinde de modul in care veti sti sa dati valoare lucrurilor vechi, folosite din viata voastra, sa readuceti la viata o relatie, care este predispusa la singuratate in doi, la frustrari si nefericire, sa redresati o afacere care se afla in impas, sa renovati o casa aflata in paragina, sa reconditionati un obiect mai vechi.

Luna Noua in Berbec este inceputul actiunilor bine construite pe termen lung.Recompensele pot fi intarziate, dar perseverenta, munca, rabdarea, vor fi rasplatite din plin, in viitor, rezultatele sunt de lunga durata.

Puteti intalni intarzieri, frustrari si presiuni, dar acestea va provoaca, sa faceti fata realitatii deschizandu-va catre mai multa intelepciune si libertate care provine din asumarea responsabilitatilor si a sarcinilor care va revin. Va provoaca sa iesiti din fixitate, teama, amorteala, si sa va traiti viata intr-un alt mod, mult mai complex.

Obstacolele si problemele din prezent pot lucra in favoarea voastra, va ofera posibilitatea de a castiga forta interioara, de a deveni mai responsabili pentru ceea ce faceti si spuneti. Va ajuta sa scapati de lucrurile care nu functioneaza in viata voastra si va obliga sa va concentrati atentia pe imbunatatirea lucrurilor care servesc unui scop util.
Va iubesc, sa fiti fericiti!!!!!

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website