Luna Noua in Fecioara, 30 august 2019, sau karma pozitiva care se intoarce

Dragii mei, Luna Noua in Fecioara se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur si respectiv cu Saturn retrograd in Capricorm. Dar in zodia Fecioara mai sunt si alte planete: Venus, Marte, Mercur , toate in conjunctie, aspect astral, numit stelium. Acest stelium se conecteaza pozitiv atat cu Uranus retrograd cat si cu Saturn retrograd. Putem spune ca traim un moment de feed-back, de replica, de raspuns la faptele noastre. Este momentul in care putem fi recompensati pentru faptele noastre bune atat din viata asta cat si din viata trecuta.

Fecioara este un semn de pamant, materializator. Luna Noua in Fecioara care se conecteaza favorabil cu Uranus retrograd in Taur aduce oportunitati neasteptate care ne pot ajuta sa ne implinim cele mai marete vise.
Succesele noastre din aceasta perioadă se datorează muncii, măiestriei şi răbdării cu care ne-am construit şansele favorabile de care avem parte în prezent.

Este un moment bun pentru orice initiative in plan personal, pentru o afacere proprie, o profesiune pe cont propriu, afirmare, lansare, eliberare de ceea ce va oprea evolutia, depasirea unor mari blocaje anterioare, calatorie importanta, emigrare, schimbare de sens in viata, o noua cunostinta care va poate schimba viata, o revolutie personala profunda, intalnirea neasteptata a partenerului de viata, descoperirea unor talente tinute ascunse pana acum, eliberare de o relatie necorespunzatoare, atractie spre un nou domeniu de studiu, o noua personalitate.

Asteptati-va la surprize dintre cele mai nebanuite, prin care viata voastra capata o alta dimensiune sau un alt spatiu de manifestare. Puteti avea parte acum de un mare castig sau de o sansa nesperata, o promovare brusca la serviciu sau atinge foarte repede un varf.
Este un moment favorabil in care trebuie sa observati ce noutati sau imbunatatiri puteti aduce in munca si viata voastra , astfel incat sa aduceti un plus de valoare. Este posibil sa aveti tot felul de idei si viziuni noi despre viata, alimentatie, munca voastra, profesia, societatea si mediul in care actionati si astea vor lucra in timp, si vor aduce o crestere a nivelului de trai si o imbunatatire a starii de sanatate.

Este un moment favorabil in care puteti primi foarte multe propuneri neasteptate in munca si afaceri sau poate unii ati primit deja. Toate aceste evenimente neasteptate va pot aduce venituri consistente, pe langa veniturile permanente.
Luna Noua in Fecioara va invita sa fiti originali, sa faceti niste schimbari in munca voastra privind felul in care va organizati activitatea, proiectele, planurile. Este bine sa fiti un pic mai deschisi la nou si sa implementati metode sau tehnologii noi.
Este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Este un moment bun de reflectare la o posibila schimbare a locului de munca, imbunatatirea conditiilor de munca si viata. Puteti gasi solutii eficiente la problemele cu care va confruntati. Se pot pune baze solide pentru realizari pe termen lung.
Luna Noua in Fecioara in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn va ajuta sa acceptati critici si sfaturi constructive, sa recunoasteti zonele care necesita imbunatatiri si sa luati decizii in acest sens.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website