Luna Noua in Fecioara, 9 septembrie, ora 21:00 (ora Romaniei)

Buna dimineata, dragii mei. Astazi, in jurul orei 21(ora Romaniei) are loc Luna Noua in Fecioara.

Luna Noua in Fecioara este fericita pentru ca ofera oportunitati mari in munca, afaceri si sanatate.Este cel mai favorabil moment pentru gasirea unui loc de munca, pentru schimbarea locului de munca sau pentru ocuparea unei functii importante. Pana in 24 septembrie puteti gasi solutii multor probleme. Este un moment de maxima luciditate si eficienta, puteti sti mai bine ce vi se potriveste sau nu si ce puteti onora ca obligatii, cresc ambitiile si va puteti implica mai mult in atingerea scopurilor. Se pot pune baze solide pentru realizari pe termen lung. Deciziile pe care le luati in prezent va pot schimba radical circumstantele vietii voastre.

Este momentul sa renuntati la intoleranta, criticism, discriminare. Sa iesiti din starea de victimizare, sa deveniti mai smeriti si nu mai vulnerabili in fata vietii, trebuie sa duceti o lupta spirituala impotriva ignorantei, a viciilor de orice fel.

Mai trebuie sa retineti ca, in aceste zile precizia, exigenta, constiinciozitatea, sunt foarte importante, neasumarea lor riscand sa va aduca neplaceri la locul de munca, ratarea unor proiecte.Este important sa fiti prezenti, practici, ancorati in concret, rapizi, adaptabili, harnici si eficienti.

Luna Noua in Fecioara se conecteaza negativ cu Neptun retrograd in Pesti.Acest aspect astral va poate tenta sa dati o atentie exagerata detaliilor, lucru ce conduce la sublinierea disfunctionalitatilor, a anxietatii. In acest caz, unii dintre voi preferati sa fugiti de provocari, tratandu-le superficial. Riscati sa va faceti atat de multe griji incat puteti ajunge sa va paralizati creativitatea.

Dragii mei, Luna Noua in Fecioara va aduce un mesaj important: cum va puteti pastra sanatatea? Este intrebarea pe care trebuie sa v-o puneti fiecare dintre voi, in acest moment.
Pentru a va mentine sanatatea este important sa recurgeti mai des la metode de eliminare ale toxinelor, sa practicati metode de purificare energetica, sa va relaxati mai mult, sa renuntati la critica si severitate, sa mentineti curat spatiul energetic, fara a deveni inamici ai curateniei, sa va intariti imunitatea, sa eliminati spaima de imbolnavire.
Este o ocazie favorabila sa incepeti regimuri alimentare mai exigente pentru armonizare energetica si echilibrare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website