Luna Noua in Fecioara-Alege azi ceea ce este bine pentru tine!!!!

Dragii mei, maine e zi cu Luna Noua in Fecioara.O Luna noua care ne poate deschide calea unor mari realizari daca suntem constienti ca avem libertatea de a alege ce este bine pentru noi, chiar daca asta inseamna renuntam la ceva care ne provoaca suferinta. Libertatea de a alege este cel mai mare cadou pe care ni l-a dat Tatal ceresc. Ok, ne-a trasat si o groaza de reguli, dar ne-a lasat sa alegem, mai ales acum este un moment important in care putem face alegeri sanatoase. Sau, mai bine zis, sa experimentam. Sa traim, sa invatam…sa crestem. Sa fim co-creatori ai propriilor vieti.

Desi nu vedem intotdeauna, acest liber-arbitru functioneaza “la secunda” si este baza tuturor legilor ce guverneaza acest Univers. Este punctul de intalnire al pregatirii din trecut (ceea ce am trait) pentru ceea ce urmeaza sa devenim. E mai greu cand ne este greu, dar asta inseamna sa experimentam. Constiente sau nu, alegerile noastre transformate in trairile noastre duc spre ceva. Spre noi insine. Spre viata noastra. Spre ceea ce inseamna sa fim noi. Unici si, poate cu noroc, autentici.

Dragii mei, suntem in prag de Luna Noua in Fecioara, la timp de analiza si planuri de viitor. Dar viitorul incepe azi. Cu o alegere! Alege azi pentru tine! Constient ca tu ai controlul, primit cadou de la Univers, si ca doar tu esti responsabil sa alegi ce este bine pentru tine… ….propria persoana. Propria viata. Alege-te pe tine! Alege viata!..nu mai lasa ca viata sa treaca pe langa tine, implica-te cu adevarat in trairea ei asa cum este ea fara a te mai lamenta inutil.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website