Luna noua in Gemeni, 22 mai, ora 20:39(ora Romaniei)

Gandul tau are putere si lucreaza in favoarea ta, daca te eliberezi de minciuna, falsitate, dualitate, nehotarare, barfa, imprastiere.

Dragii mei, orice inceput e bine sa fie facut pe Luna noua pentru ca forta interioara care asteapta sa fie pusa intr-o realizare concreta atinge cota cea mai inalta. Asta nu inseamna ca de fiecare data cand este Luna noua sunteti pregatiti sa faceti o schimbare pozitiva in viata voastra .

Luna noua in Gemeni din 22 mai se formeaza pe fondul lui Venus retrograd in Gemeni si este posibil ca, tot ceea ce incepeti acum sa cunoasca o stagnare, sau sa ia o alta intorsatura. Este posibil sa reveniti asupra actiunilor din prezent.Va indoiti cu privire la rezultat, nu aveti suficiente informatii sau aveti prea multe dar nu stiti sa le ordonati.

Luna noua in Gemeni  va invie perceptiile, va ajuta sa fiti mai atenti la ceea ce au ceilalti de spus, sa fiti mai adaptabili si permisivi cu ceilalti, cu viata voastra.

Luna noua  in Gemeni este dornica de comunicare, curioasa, dar poate fi  nelinistita si nestatornica, aduce o nevoie de varietate si schimbare. În consecință, puteți constata că aveți o nevoie înnăscută de a cunoaște cât mai mult posibil despre lumea din jurul vostru.

Nevoia de varietate va poate impinge sa faceti  mai multe lucruri in acelasi timp, dar trebuie să evitati împrăștierea energiilor  mentale, pentru ca altfel nu veti avea rezultatele pe care le doriti.

Conjunctia Mercur(guvernatorul lunii noi)-Venus retrograd in Gemeni poate conduce la schimbari de planuri sau decizii privind viata relationala, afacerile, colaborarile,  calatoriile, chestiunile juridice. Problemele vechi se pot rezolva, iar cele noi sufera modificari de perceptie, schimbare de abordare sau chiar renuntarea la unele planuri in favoarea altora.

Aceasta conjunctie este despre activarea mai multor alegeri sau solutii – mai multe de făcut, mai multe moduri de mișcare, mai multe idei.  In acest caz intuitia poate juca un rol salvator, sa alegeti din multitudinea de idei si solutii pe cea corecta. Unele decizii se pot dovedi nerealiste si nu vor  rezultatele dorite. Alte decizii vor declanșa ceva substanțial, si vor putea conduce la gasirea unor solutii la problemele din trecut.

Este perioada cea mai favorabila sa va completati ceea ce va lipseste: cunostinte, experienta, documentare.

Este absolut necesar sa avem un orar bine pus la punct, dar si o agenda permisiva la modificari. Zvonurile, informatiile, trebuie verificate. Este perioada in care putem simti falsitatea sau aflam tot felul de informatii care n-ar fi trebuit sa ajunga la noi. Trebuie sa fim atenti la scurgerile de informatie, la lipsa de onestitate, la ratacirea accidentala sau intentionata a unor acte , la nerespectarea unor termene. Este posibila refacerea unei lucrari sau repetarea unei etape dintr-un proiect.
Este necesar ca atitudinile si gesturile noastre sa fie cat mai legale.

Luna noua  in Gemeni va poate ajuta sa acceptati mai usor realitatea in care traiti, sa fiti mai adaptabili si mai permisivi fata de cei apropiati, sa acceptati si punctele de vedere ale altora, sa fiti mai deschisi la dialog.

Luna noua  in Gemeni va poate ajuta sa aveti o abordare mai elastica intr-o problema sau intr-o situatie blocata, profitati de aceste zile cu Luna noua  in Gemeni sa scapati de blocajele mentale prin modelarea gandirii, prin acceptarea faptului, ca lucrurile pot fi vazute si din alte unghiuri decat v-ati obisnuit sa le vedeti pana acum. Ca alti oameni au alte impresii despre viata, ca experienta personala poate fi imbogatita de experientele celorlalti.

Va  place să știți ce se întâmplă în viețile altor oameni. Uneori, această iubire a informațiilor se poate extinde in bârfe, stiri, zvonuri, informatii, care va distrag atentia de la scopul existentei.

Acest lucru nu ar fi rau atat timp  cat va ajuta sa va imbogatiti cunoasterea si  acest lucru poate fi benefic daca ceea ce i se intampla altuia risca  sa vi se intample si voua. Este important acum sa fiti mai discreti, sa aveti grija cui va confesati, orice confesiune din prezent o puteti regreta mai tarziu.

Luna noua in Gemeni alaturi de conjunctia Mercur-Venus retrograd in Gemeni ne provoaca sa observam si sa ne analizam  propriile ganduri, vizavi de ceilalti. Daca in acest moment constatam despre noi ca, inca mai cultivam duplicitatea, minciuna, barfa, prefacatoria, necinstea, aroganta, infidelitatea, ar trebui sa facem un efort de vointa sa scapam de aceste defecte. Purificarea mentala ne  poate ajuta sa aducem lumina intr-o relatie confuza, adevarul ne poate elibera si ne poate ajuta sa facem ordine in relatia conjugala.

Lucrurile pe care le-am amanat/ignorat ne pot crea neplaceri serioase daca nu ne ocupam de ele acum.Pot iesi la iveala infidelitati sau scandaluri de natura intima, care trebuie clarificate.

Acum putem avea parte de revelatii cu privire la situatiile traite in trecut, de exemplu, sa ne dam seama , ca , am pierdut o persoana iubita datorita unor defecte, vicii, si dorim acum, dintr-o data, sa reparam raul facut, in acest caz un sfarsit ar putea sa fie un nou inceput prin recunoasterea vinei, prin iertare si iubire si mai ales daca suntem dispusi sa vedem viata si oamenii de langa noi dintr-o perspectiva noua, mult mai inteleapta, sa ne modelam dorintele, exigentele, fata de alte persoane, sa incercam sa avem o  alta atitudine in fata vietii.

Este posibil ca Luna noua in Gemeni sa accentueze  tot ceea ce nu am înţeles până acum şi creează impresia că ne va fi foarte greu să răzbim, că nu vom reuşi să înţelegem niciodată.

Rezolvarea acestei iluzii, demontarea ei, se face prin rugăciune, prin autocontrol mental şi schimbarea stării interioare către una plină de optimism şi bucurie. În acel moment o să vedem că încep să apară şi răspunsuri, începem să vedem soluţii şi totul în jurul nostru capătă sens.

Numai după ce am reuşit să dăm la o parte acest văl, vom reuşi să folosim, la adevărata sa intensitate, mentalul nostru, având mintea limpede, vom reuşi să o direcţionăm către acele planuri şi direcţii în care dorim să construim ceva.

Comunicarea stă astăzi în centrul preocupărilor noastre. Suntem vorbăreți și cu voie bună. Vrem să relaționăm cu ceilalți și putem sa ne facem noi prieteni.

Creativitatea sufletului nostru se exprimă, astăzi, mult mai bine, prin ceea ce spunem, prin cuvintele pe care le rostim. Putem spune poveşti frumoase şi motivante, poveşti în care ceilalţi să se regăsească şi să înţeleagă ceea ce au de schimbat la ei. De aceea, astăzi, putem fi foarte buni consilieri, deoarece empatizăm cu ceilalți mult mai bine, ne putem conecta mai bine cu Sufletul lor și le putem simți problemele pe care le au acolo.

De asemenea, astăzi ne exprimăm curajul prin cuvinte, în sensul că spunem lucrurilor pe nume, spunem acele lucruri pe care le aveam de spus de mult. Este important să le spunem cu fermitate, dar fără să ne enervăm. Cu această ocazie ne eliberăm atât pe noi cât și pe cei cărora aveam să le spunem ceva şi pe care îi consideram vinovaţi de, pe drept sau pe nedrept, de ceea ce ni s-a întâmplat.

Avantajul comunicării în general este acela că eliberează tensiunile dintre oameni, aducând echilibrul si ajutându-i să se armonizeze.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website