Luna Noua in Gemeni-un inceput bun, care poate fi modificat pe parcurs, uneori intr-un mod neasteptat

Dragii mei, orice inceput e bine sa fie facut pe Luna Noua pentru ca forta interioara care asteapta sa fie pusa intr-o realizare concreta atinge cota cea mai inalta. Aceasta nu inseamna ca de fiecare data cand este Luna Noua sunteti pregatiti sa faceti o schimbare pozitiva in viata voastra.

Luna Noua in Gemeni este favorabila pentru orice inceput , dar, in 27 iunie, Marte, planeta energiei, retrogradeaza in zodia Varsator si este posibil, ca, tot ceea ce incepeti acum sa cunoasca o lentoare, chiar stagnare, evenimentele pot lua o alta intorsatura, puteti avea parte de situatii neasteptate, uneori bulversante, este foarte posibil sa reveniti asupra actiunilor din prezent.

Marte retrograd in Varsator, 27 iunie-27 august, schimba directia pe care ati pornit determinandu-va sa reanalizati motivele unei atitudini sau ale unui gest. Va da ocazia sa reveniti asupra unei pozitii nerealiste sau riscante.

Luna Noua in Gemeni este ideală pentru plantarea semințelor și stabilirea intențiilor, în special pentru lucrurile pe care vreti să le dezvoltati și să le manifestati, dar, trebuie sa fiti foarte atenti Luna Noua in Gemeni se conecteaza negativ cu Neptun in Pesti, si poate aduce confuzie si inselaciune, nu credeti tot ce auziti, nu va bazati pe promisiunile facute. Verificati toate zvonurile si informatiile pe care le aflati.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website