Luna Noua in Leu , 1 august, ora 6:12 (ora Romaniei)

Este momentul cel mai intens de afirmare a propriei valori. Sunt zile in care puteti arata lumii valoarea voastra, cat sunteti de buni, de inzestrati. Nevoia de recunoastere este uriasa, insa pretentiile de realizare ale fiecaruia vor trebui sa se fundamenteze pe extrem de multa munca si perseverenta. Actiunile intreprinse acum au sanse sa mearga mai departe, chiar daca drumul va fi modificat pe parcurs, orice inceput din prezent poate cunoaste intorsaturi neasteptate in viitor.
Este un timp favorabil sa va ascultati dorintele inimii si sa-i permiteti acesteia sa va dezvaluie noi modalitati de a va trai viata. Ascultati-l pe copilul din interiorul vostru, faptul de a va distra si de a avea certitudinea ca va ingrijiti de viata voastra personala, sentimentala, reprezinta aspectele cele mai importante in urmatoarele luni, procedand in acest fel veti avea entuziasmul si energia necesare pentru imbunatatirea intregului an.

Luna Noua in Leu va indeamna sa redeveniti iarasi copii, sa-i dati voie laturii voastre voioase si creative sa iasa la suprafata.
Oamenii se pot afla in depresii si dezorientati pentru ca nu isi cunosc potentialul, sau chiar daca si-l cunosc nu au curajul sa-l puna in aplicare. Foarte multe boli apar datorita faptului ca oamenii nu mai gasesc nimic interesant in viata lor, dragii mei, noi suntem creatori si trebuie sa ne dovedim aceasta capacitate creativa indiferent de varsta pe care o avem.

Luna Noua in Leu va provoaca sa va declarati iubirea, sa v-o traiti. Tot ce trebuie sa faceti acum este sa simtiti cat mai mult, sa lasati iubirea sa va inunde in mod firesc, fara sa vreti neaparat sa salvati lumea. Lasati-o sa fie asa cum este, ajutati acolo unde sunteti rugati sa o faceti, si iubiti viata si oamenii in mijlocul carora traiti.
Luna Noua in Leu va provoaca sa intelegeti altfel conceptul de realizare , ce folos sa aveti o cariera stralucitoare, daca sufletul vostru este nefericit. Cea mai mare realizare a fiintei umane este implinirea sufleteasca. Daca deciziile pe care le-ati luat pana in prezent nu va aduc bucurie, implinire sufleteasca, inseamna ca trebuie sa faceti o schimbare radicala in viata voastra sau poate veti fi obligati la acest lucru.Pierderile(de pozitie sociala, loc de munca, materiale, financiare,) suferite in aceasta perioada, va obliga sa va puneti in valoare inzestrarile native. Este momentul sa credeti mai mult in voi insiva, sa va pretuiti mai mult, sa fiti demni, sa aveti curajul sa luati acele decizii care va ajuta sa pretuiti viata, sa va bucurati de ea.

Luna Noua in Leu alaturi de 5 planete retrograde va confrunta cu vechile erori, greseli ,legate de exprimarea iubirii si valorii personale. Pot fi corectii ale unor povesti de amor, dar si o analiza profunda a muncii, a carierei, imaginii sociale si profesiei. Intrebarile pe care trebuie sa le puneti acum sunt: in ce masura imi place si ma bucura ceea ce fac, ceea ce sunt, rolul pe care il am. Este momentul sa incercati sa abordati cu mai mult entuziasm actuala ocupatie asa incat ea sa devina o sursa de energie, de bucurie si satisfatie sufleteasca.
Dragii mei, este momentul sa dati drumul la tot ce nu va foloseste, pentru a castiga puterea pe care ati pierdut-o.
Marte in Leu in trigon cu Jupiter retrograd in Sagetator pozitionat in prima casa a acestei Luni Noi va face extrem de motivati sa va dirijati singuri viata, puteti realiza dintr-o data ce va da si ce va lipseste de putere, poate fi un moment de revelatie in ceea ce priveste destinul vostru. Este ca si cum v-ati privi in oglinda nevoiti sa recunoasteti cine sunteti de fapt, daca nu va place ce vedeti acum puteti avea curajul sa faceti schimbarile necesare. In aceasta acceptare si schimbare sta de fapt puterea de a prelua controlul propriului destin, de a nu mai lasa viata sa treaca pe langa voi implicandu-va cu adevarat in trairea ei asa cum este ea fara a va mai plange de mila.

Luna Noua in Leu se conecteaza negativ cu Uranus in Taur. Acest aspect astral va ajuta sa va clarificati credintele vechi si modelele de gandire care diminueaza claritatea si provoaca confuzii. Va ofera sansa de a elibera mintea de idei gresite si perimate care va reduc potentialul de a fi autentici, creativi si de a participa cu entuziasm la crearea vietii voastre minunate.
Este posibil sa provoace tulburari, resentimente si frustrari ingropate, exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata, care stagna de mult timp. Este indicat sa fiti receptivi la schimbare, dar fara a miza totul pe ura, resentimente, revolta, razbunare. Poate ca sefii, cei apropiati sau partenerii de viata va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in postura unor situatii neasteptate sau complicate, poate ca ies la iveala anumite informatii secrete, din trecut care schimba destinul intr-un minut.Orice s-ar intampla acum ar trebui sa acceptati schimbarea si sa va adaptati noilor contexte de viata care pot aparea acum.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website