Luna Noua in Leu, din 23 iulie 2017, ora 12:45, ora Romaniei

 

Iubiti prieteni, Luna Noua in Leu este momentul cel mai intens de afirmare. Daca cineva are o valoare, un talent, acum este momentul sa le puna in aplicare.

Luna noua in Leu este favorabila pentru orice inceput, dar orice activitate inceputa acum poate cunoaste schimbari neasteptate, uneori bulversante, vedeti, aceasta Luna Noua in Leu este tensionata de Marte in Leu si respectiv, de Uranus in Berbec.

Nevoia de recunoastere este uriasa, insa pretentiile de realizare ale fiecaruia vor trebui sa se fundamenteze pe munca si perseverenta. Pretentiile de realizare vor fi cenzurate daca ele nu se justifica printr-un talent bine exersat.

Mesajul Lunii Noi in Leu este curajul daruirii iubirii sub toate formele, vedeti Luna Noua in Leu formeaza o conjunctie cu Marte in Leu, planeta curajului, a ambitiei, a deciziilor. Acest Marte in Leu trebuie sa  aduca fiecaruia dintre voi o motivatie puternica sa pretuiti viata si oamenii in mijlocul carora traiti, sa initiati acele activitati care va aduc bucurie si va ajuta sa traiti, nu numai sa existati. Ar trebui sa va intrebati acum, dragii mei , care sunt ocupatiile, hobby-urile, care va aduc fericire si sa indrazniti sa le puneti in aplicare. Este momentul  sa aveti curajul sa  luptati pentru fericirea voastra. Daca sufletul vostru este trist, nefericit, nu mai puteti aprecia viata care este un dar divin si implicit nu mai puteti sa-i iubiti pe cei de langa voi. Este momentul sa renuntati la cei care nu va mai inspira si va iau din puterea creativa.

 Uneori gelozia, orgoliu, ambitia devoranta, dorinta de a impresiona pentru a primi laude sau pentru a culege admiratie, va pot impinge la gesturi excesive, care va pot pune in pericol pozitia sociala sau relatia de cuplu. Depasirea acestor trairi este posibila numai daca va priviti detasat nevoile afective, dorinta de recunoastere si realizare, daca analizati maniera poate  prea corupta in care incercati sa ajungeti la iubire sau la recunoastere publica, vedeti tripla conjunctie din Leu formata din Soare-Luna-Marte, primeste un aspect tensionat de la Uranus in Berbec. Acest aspect astral tensionat poate sa aduca intorsaturi nefavorabile in activitatea profesionala, intr-o relatie de cuplu sau intr-un parteneriat de afaceri.Uranus pledeaza pentru o detasare de asteptarile pe care le aveti de la ceilalti sau pentru o alta abordare a relatiei din care faceti parte, mai putin consevatoare, mai deschisa, sau chiar pentru acceptarea unor pierderi.

Luna Noua in Leu este benefica pentru un nou inceput in plan sentimental, mai ales daca priviti cu seriozitate persoana iubita si daca nu veti fi tentati sa  o seduceti doar pentru a va hrani egoul, in acest caz puteti avea deceptii si dezamagiri intr-o relatie de iubire in viitor.

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website