Luna noua in Pesti, 23 februarie, ora 17:32(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna noua in Pesti, indica o puternica influenta a sufletului si mentalului si o trecere a temperamentului in planul secund. Gireaza sensibilitatea, dorinta de iubire, de traire a constiintei si a bunatatii interioare.

Luna noua in Pesti ne poate aduce tot felul de constientizari,(vedeti, Mercur retrograd in Pesti, conjunctia Soare-Luna in Pesti in sextil cu Uranus in Taur); dacă acceptăm că sunt spre beneficiul nostru, ne pot ajuta să ne decidem ce facem cu viaţa noastră, ne pot ajuta să luăm decizii înţelepte, dar mai ales să ne asumăm misiunea şi drumul nostru de acum incolo(vedeti, Mercur retrograd in Pesti, conjunctia Soare-Luna in Pesti in sextil cu Marte in Capricorn) Să ne dăm, aşadar, voie să ne ridicăm deasupra tuturor provocărilor pe care le-am avut şi să înţelegem că ele au venit spre binele nostru cel mai înalt, au venit să reaşeze lucrurile astfel încât să ne deschidă noi uşi, care păreau blocate până în acel moment, să îndepărteze aceste blocaje, să ne aducă noi oportunităţi.

Suntem pusi fata in fata cu o reinnoire spirituala si mentala, suntem mai capabili sa vedem evenimentele negative, dintr-un alt unghi mult mai intelept iar de aici înainte, putem construi, putem pune bazele unor noi proiecte, dar sprijinindu-ne pe o temelie solidă. De noi depinde modul în care combinăm „piesele” şi ceea ce vrem să obţinem. Să ne clarificăm, aşadar intenţia, direcţia şi să ne îndreptăm întreaga noastră voinţă către acele lucruri.

Să dăm, aşadar, Sufletului si mentalului nostru posibilitatea să se manifeste, să le oferim o energie benefică, fie printr-o muzică plăcută, fie printr-o companie plăcută sau pur şi simplu făcând activităţi care le sunt pe plac. In momentul în care reuşim să ne deschidem Sufletul, să ascultăm mai mult de el, să-l aducem în echilibru cu mentalul nostru, atunci vom putea înţelege mult mai bine viaţa şi misiunea noastră, pentru că, în acel moment, ştim că, oricât de grele ne-ar părea provocările pe care le avem, divinitatea este alături de noi şi ne sprijina întotdeauna.

Dragii mei, Luna noua in Pesti este momentul cel mai favorabil sa  facem  pace cu noi înşine, o pace la care să nu mai renunţăm şi să înţelegem că victimizarea nu ne va ajuta de nici un fel, eventual, ne va aduce o falsă compasiune din partea câtorva persoane de lângă noi. Ne va ajuta, în schimb, propria iertare, pentru că atunci nu ne mai atacăm pe noi înşine cu gânduri negative şi atunci ne dăm voie să vedem mult mai clar lucrurile, sa-i iertam si sa-i intelegem pe ceilalti.

Când ne-am iertat pe noi înşine suntem, de fapt, un tot, în sensul că Mintea, Sufletul şi Sinele aleg să lucreze împreună, ajung să fie unul, iar atunci forţa noastră este mult mai mare, putând să concretizăm, mult mai uşor, ceea ce ne dorim să facem.

Dacă in acest moment ne simtim  confuzi, nefericiti, este din cauză că nu reuşim să comunicăm cu Sufletul nostru, că nu reuşim să coborâm în inimă. De aceea, o rugaciune, o meditatie, o activitate artistica, o plimbare in natura şi îmbrăţişarea unui copac ne-ar ajuta mult pentru că ar elimina din energiile interioare care ne blochează şi ne-ar restabili echilibrul emotional si mental de care avem atata nevoie.

Cu cât vom reuşi să facem mai multe lucruri care îi aduc bucurie Sufletului nostru, cu atât viata noastra incepe sa fie mai reusita. Tot ceea ce avem nevoie este să ne bucurăm, să ne jucăm, să scoatem la suprafaţă inzestrarile native, creativitatea, simtul artistic.

Acum nu este vorba de puterea de lupta,  ci puterea de a fi, de a exista, de a fi viu. Pentru asta trebuie sa ne luptam in prezent, in momentul in care suntem in echilibru mental si emotional, putem sa atragem spre noi realizari in plan material si terestru.Este insasi forta vietii, care provine din marirea puterii interioare,  din ocupatii si activitati care ne fac placere. Nu ar trebui sa ne fie greu sa ne dam seama cata viata e in noi, cata creativitate, cata spontaneitate. Sa ne amintim cum eram la 8, 9 ani si cum suntem acum. O sa spuneti ca ne-am maturizat, dar impulsul de viata ar trebui sa fie acelasi, chiar daca il exprimam cu alt tempo. Mai este el acelasi? Daca nu, vestea buna este ca il putem recupera. Conectandu-ne la ceea ce ne anima sufletul si nu ne ingreuneaza corpul.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website