Luna noua in Pesti, 6 martie 2019, ora 18:03

Dragii mei, astazi este zi cu Luna Noua in Pesti.Luna Noua in Pesti se formeaza pe fondul lui Mercur retrograd in Pesti. Asta inseamna ca orice lectii dureroase pe care am incercat sa le ignoram si sa le negam, vor iesi la suprafata si nu vor disparea, deci nu aveam alta optiune decat sa ne confruntam cu ele.

Când eul nostru este în afara controlului, mintea noastră creează circumstanțe haotice și, dacă alimentam drama din psihicul nostru, ceea ce începe încet în lumea noastră interioară se manifestă rapid în lumea exterioară într-un mod disfuncțional.
Pe de alta parte stima de sine scăzută este una dintre problemele majore care vor apărea pe această lună nouă, chiar și pentru cei care cred că sunt increzatori in ei. Prin urmare, vom observa că vom cauta mai mult sprijin extern, încurajare și îndrumare, în loc să învățăm cum să găsim și să îmbrățișăm aceste lucruri în noi înșine.
In aceasta perioada puteam avea nevoie de validare si confirmare, avem tendinta sa ne plangem de mila in loc sa ne mobilizam toate fortele. Mila pe care o cerem este constructiva doar atunci când este oferită în mod liber și sincer, și nu când forțăm pe cineva prin manipulare. Trebuie sa stim ca spaimele reprezinta o slaba protectie la nivel psihic, si ca ele pot fi anihilate prin conectarea cu divinul interior. De fapt, mesajul acestei Luni Noi in Pesti este de a deveni mai smeriti si nu mai vulnerabili in fata suferintei.

Luna Nouă in Pesti deschide ușa spre mintea noastră subconștientă; prin urmare, această Luna Noua oferă spațiu ideal pentru a călători încet spre interior, astfel încât să putem comunica delicat cu tot ceea ce ne produce suferinta. Când facem acest lucru, vom observa o transformare magnifică nu numai în modul în care ne simțim ci și în modul în care ne conectăm și comunicăm cu oamenii din jurul nostru, în special în cadrul relațiilor noastre cele mai intime.
Atunci când găsim ceea ce dorește inima noastră, vom descoperi și ce emoții dureroase creează rezistență și de acolo vom găsi o cale de a vindeca rănile care ne-au determinat să rămânem blocați, repetând scenarii negative in relatiile noastre.

Acum este nevoie de credinta in vindecare si tăcerea mintii care ne ajuta sa auzim glasul intuitiei.
Luna Noua in Pesti ne invita sa ne reinnoim relatia cu Dumnezeu si sa ne reconectam cu cel mai profund adevar interior . Luna Noua in Pesti este un timp de odihna, meditatie, vindecare, si reinnoire spirituala. Luna Noua sustine schimbarile la nivel sufletesc care ne ajuta sa ne regandim relatia cu ceilalti.Este un moment important pentru iertare, eliberare, acceptare, compasiune, pentru a scapa de dependente, anxietati, amanari, toxicitati, obsesii.

Luna Noua in Pesti gireaza sensibilitatea, dorinta de iubire, de traire a constiintei, a bunatatii interioare. Indica o puternica influenta a sufletului, si o trecere a temperamentului in planul secund.
Rugaciunea, meditatia, contemplatia v-ar ajuta foarte mult . Rugaciunile au un beneficiu foarte puternic, dar, degeaba cautati salvatori in afara voastra, daca traiti in frica, daca judecati oamenii. Lucrurile din viata voastra se pot schimba, daca va schimbati perceptia asupra lor. Universul va intoarce ceea ce ganditi. Daca traiti in frica, va puteti imbolnavi, daca nu aveti suficienta forta interioara si constienta a puterii voastre este ca si cum ati tine usa deschisa in calea unei invazii. Scapati de temeri, frici, depresii, nu eliminand pericolele din exterior ci marind puterea interioara.
Judecarea lucrurilor are nevoie de ajutor divin pentru a face o treaba buna. Pentru a putea distinge din multiplele posibilitati care vi se deschid in fata, pe cea corecta este nevoie de inspiratie, o inima curata, capabila sa judece nepartinitor(adica fara sa tina partea vreunei pasiuni, tanjiri sau nevointe).

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website