Luna noua in Sagetator, 26 noiembrie, ora 17:05(ora Romaniei)

Dragii mei, Luna noua in Sagetator este ideala pentru noi inceputuri, pentru plantarea semintelor  și stabilirea intențiilor, în special pentru lucrurile pe care vreti să le dezvoltati și să le manifestati. Jupiter(guvernatorul Lunii noi) se  afla pe ultimele grade de Sagetator si se pregateste sa intre in Capricorn, pe 2 decembrie 2019.

Mesajul pe care il aduce aceasta Luna noua in Sagetator este sa faci ceva, orice ,din ceea ce ai invatat, din informatiile pe care le-ai acumulat timp de un an de zile. Luna noua in Sagetator starneste motivatia de a crea structuri durabile pe termen lung. Actiunile inteprinse acum au sanse sa mearga mai departe, chiar daca drumul va fi modificat pe parcurs. Este un moment favorabil sa va folositi de toate  cunostintele, experienta si întelepciunea spirituala atinsa cu Jupiter in zodia Sagetator.

Este un drum nou şi provocator pentru toti dar cu multă bucurie, chiar dacă nu o vedem în acest moment. Este acel peisaj superb care se găseşte dincolo de dealul din faţa noastră, dar pe care nu îl putem vedea atâta timp cât noi nu urcăm dealul sau nu facem eforturi in acest sens. Este momentul in care trebuie sa ai mai mult curaj sa-ti pui in aplicare un vis mai vechi sau un ideal, dar sa ai si perseverenta si rabdarea necesare de a duce la bun sfarsit ceea ce incepi acum.

Luna Noua in Sagetator se formeaza pe domeniul muncii obligatorii, a activitatilor zilnice si a sanatatii. Luna noua in Sagetator va provoaca sa va intrebati care este meseria pe care o faceti cu entuziasm , cu bucurie, in care puteti investi,  timp, perseverenta si efort si aveti rabdare sa vedeti roadele eforturilor voastre.

Sagetatorul vorbeste despre vise si idealuri, despre viitor, dar nu puteti sa creati ceva pentru viitor, daca nu va eliberati astazi de tot ceea ce va impiedica capacitatea de a va vindeca, de a construi sau de a crea.Daca nu recunoasteti sanatatea ca cea mai importanta bogatie pe care o aveti. Daca nu va exprimati recunostinta pentru tot ceea ce aveti.

Marte in Scorpion spune ca a venit timpul să va eliberati de tot ceea ce este negativ( resentimente, ura, tristete, frustrare, nefericire, vicii, obiceiuri gresite)  numai asa puteti construi ceva durabil pentru viitor. Marte in Scorpion este chirurgul care curata in profunzime tot ceea ce este negativ, putred; in combinatie negativa cu Uranus retrograd in Taur, face asta intr-un mod neasteptat, uneori bulversant, in special pentru cei care nu constientizeaza ca a venit momentul sa faca curatenie in viata lor.

Uranus retrograd in Taur pe domeniul penitentei si al izolarii poate sa aduca lucruri  tinute secrete, ascunse ,poate sa nu-ti placa ceea ce vezi , dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului ,sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,poti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva ta ,uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune . Manifestarea pozitiva a acestei energii uraniene includ descoperirea unui talent neobisnuit , vedeti ,Uranus se conecteaza favorabil cu conjunctia Jupiter-Venus .De asemenea, puteti intalni persoane provindentiale care va ajuta sa traversati o dificultate sau voi, puteti deveni ingerii cei buni in viata altora.

Este momentul sa va iertati pentru ceea ce ati facut dar si pentru ceea ce nu ati facut, toate acestea au fost candva in trecutul vostru, asa, ca nu mai este oportun sa le pastrati in prezent, sa le lasati sa stea acolo si sa le alimentati cu energie.

Puteti arunca un ochi in viitor si daca nu va place postura in care riscati sa va puneti trebuie sa schimbati ceva acum.Imaginati-va ca evenimentele vietii voastre sunt valurile unui ocean, iar barca sunteti fiecare dintre voi.De taria si maestria cu care v-ati construit si va intretineti propria fiinta depinde navigarea voastra in Univers de acum inainte.

Este o perioada favorabila sa cautati armonizarea voastra cu tot ce este in jur, cu oamenii cu care colaborati, atat parteneri de cuplu cat si colegi de munca si parteneri de afaceri.

Jupiter(guvernatorul Lunii noi) se conecteaza favorabil cu Venus in Capricorn si Uranus retrograd in Taur. Aceste aspecte astrale  relaxeaza foarte mult atmosfera profesionala, afacerile, aducand solutii si un spirit constructiv de cooperare. Este un moment favorabil pentru acceptarea mai elastica a conditiilor de trai prin gasirea solutiilor rapide si eficiente. Aceste aspecte  sunt favorabile  in domeniul colaborarilor si relatiilor, dar si, medical, va pot ajuta sa gasiti remedii pentru o problema mai veche de sanatate sau terapeutul potrivit.

Este momentul potrivit  sa transformati o pasiune sau un talent intr-o profesie, pot exista ocazii excelente de a va manifesta abilitatile si talentele. Exista mari sanse sa aveti un hobby aproape secret de care sa nu fiti constienti. Dedicati-va incercarii de a va descoperi aceasta latura a personalitatii daca nu ati facut-o inca si explorati-va din plin energia creatoare.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website