Luna Noua in Sagetator, 7 decembrie, ora 9:20

Dragii mei, astazi este Luna Noua in Sagetator.

Trebuie să înţelegeţi că tragedia vieţii nu constă în a nu-ţi atinge ţelul. Tragedia este a nu avea un ţel de atins. Nu este o nenorocire să mori cu visurile nerealizate, nenorocirea este să nu visezi. Nu este un dezastru să nu-ţi cucereşti idealul, dezastrul este că nu ai nici un ideal de cucerit. Nu este decădere să nu ajungi la stele, decăderea constă în a nu a avea stele la care să vrei să ajungi.
(Benjamin Mays)

Nu devii bătrân fiindcă ai trăit un anumit număr de ani, devii bătrân fiindcă ai dezertat de la idealul tău. Anii ridează pielea, dar renunţarea la ideal ridează sufletul.(George Enescu)

Luna Noua in Sagetator va invita sa va reinnoiti relatia cu Dumnezeu si sa va reconectati cu cel mai profund adevar al vostru, cine sunteti voi si care este sensul vietii voastre. Acum mai mult ca oricand ar trebui sa va intrebati pentru ce sunteti aici si ce trebuie sa faceti? Care sunt idealurile pe care le-ati abandonat si cum puteti sa le puneti in aplicare in viitor ?

Sagetatorul vorbeste despre vise si idealuri, despre viitor, dar nu puteti sa creati ceva pentru viitor, daca nu va eliberati astazi de tot ceea ce va impiedica capacitatea de a va vindeca, de a construi sau de a crea.Daca nu recunoasteti sanatatea ca cea mai importanta bogatie pe care o aveti. Daca nu va exprimati recunostinta pentru tot ceea ce aveti.

Puteti arunca un ochi in viitor si daca nu va place postura in care riscati sa va puneti trebuie sa schimbati ceva acum.Imaginati-va ca evenimentele vietii voastre sunt valurile unui ocean, iar barca sunteti fiecare dintre voi.De taria si maestria cu care v-ati construit si va intretineti propria fiinta depinde navigarea voastra in Univers.

Luna Noua in Sagetator este ideală pentru plantarea semințelor și stabilirea intențiilor, în special pentru lucrurile pe care vreti să le dezvoltati și să le manifestati, dar, trebuie sa fiti foarte atenti, Luna Noua in Sagetator se conecteaza negativ cu conjunctia Neptun-Marte in Pesti, si poate aduce confuzie si inselaciune, nu credeti tot ce auziti, nu va bazati pe promisiunile facute. Verificati toate zvonurile si informatiile pe care le aflati.Este posibil sa nu aveti toate informatiile sau pot sa fie ascunse.

Dragii mei, Luna Noua in Sagetator poate aduce protectie si inspiratie pentru cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire. Sugereaza curajul si entuziasmul de a urma o noua viziune de viata, vazuta ca innoitoare, incitanta si ofertanta.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website