Luna noua in Taur, 23 aprilie, ora 5:25( ora Romaniei)

Dragii mei, in 23 aprilie  Soarele si Luna se intalnesc pe taramul terestru al Taurului.

Luna noua inseamna inceputuri noi, o noua directie in munca, in relatii, in inspiratie sau o noua directie in viata. Orice inceput e bine sa fie facut pe Luna noua pentru ca forta interioara care asteapta sa fie pusa intr-o realizare concreta atinge cota cea mai inalta. Asta nu inseamna ca de fiecare data la luna noua suntem pregatiti sa facem o schimbare pozitiva in viata noastra, desi ar fi recomandabil.

Luna noua in Taur formeaza o conjunctie cu Uranus in Taur, care declanseaza un puternic impuls de schimbare, o dorinta mai mare de libertate si un nou mod de viata. Acest aspect mai arata o puternica dorinta de a ne elibera de limitarile impuse si de rutina zilnica, dar careul pe care Saturn in Varsator il formeaza cu Luna noua in Taur face ca aceste schimbari sa nu fie foarte placute si cu Pluton  in Capricorn, acest lucru poate conduce la masuri restrictive in continuare, frustrare, tristete. Realizarea progresului si atingerea obiectivelor se pot face mai dificil, si in urmatoarea perioada pot aparea blocaje, amanari, in dorinta nevoii de schimbare.

Nu este un moment benefic sa ne asumam riscuri majore, trebuie sa acceptam ceea ce este, sa ne adaptam schimbarilor care vor veni in timp ce lucram cu responsabilitate si rabdare pentru ceea ce ne dorim.

Provocarea este să facem ceea ce putem face, chiar dacă nu este ceea ce am sperat. Pași mici. Asteptari pe termen scurt. Trebuie sa acceptam ceea ce se intampla , in timp ce actionam sa ajungem acolo unde ne dorim. Lecția nu este doar sa facem tot ceea ce se poate face, ci sa actionam într-un mod care nu creează mai multe probleme decât rezolvă.

Inainte sa cadem in disperare legat de cum vom supravietui acestor aspecte astrologice, sa ne reamintim ca toate aceste evenimente sunt o chemare la constientizare, la evolutie spirituala, la schimbarea tiparelor gresite de atitudine, gandire si comportament, cu cat intelegem mai repede acest lucru cu atat putem traversa aceasta perioada dificila mai usor.

Uranus, care influenteaza aceasta luna noua, este planeta constiintei divine.

Constientizarea inseamna acceptarea a ceea ce este si a permite lucrului care exista sa se miste prin tine fara a-l judeca.

In loc sa reactionam la circumstantele care se intampla in viata noastra – ganduri, evenimente externe, oameni,  e bine sa permitem acelei circumstante sa existe. Asta inseamna in loc sa ne identificam cu ceea ce iese la suprafata acum, sa devenim constienti de momentul prezent, dincolo de fenomenele care se nasc din asta. A deveni constient de momentul prezent inseamna sa devii constient de linistea care subliniaza tot.

Fii observator, pentru ca vor aparea obstacole in urmatoarele cateva saptamani. Priveste-le ca ceea ce sunt, ca pe o provocare ce trebuie depasita, pentru a nu fi prins in lupta de a pierde din vedere propriul scop.

 Luna Noua in Taur, alaturi de Uranus in Taur reprezinta inceputul unei perioade de transformare financiară care va afecta diferite aspecte ale vieții noastre: carduri bancare, facturi, taxe, pensii, plăți , venituri din acțiuni, fonduri externe, munca obligatorie, venituri din salarii.Desigur, acest lucru va afecta sfera imobiliară, în care ne putem astepta la tot felul de surprize și șocuri.

Uranus încearcă sa ne elibereze de tot ceea ce ne trage înapoi și încetinește progresul nostru înainte (Uranus = Libertate). Dar uneori felul în care acționează ne poate șoca, iar schimbările care au loc, dacă nu suntem pregătiți pentru ele, vor fi percepute brusc negativ.

Pentru persoanele incapatanate, conservatoare, care isi creaza atasamente puternice va fi dificil sa se adapteze la schimbarile neasteptate cerute de Uranus in Taur: Principala calitate în această perioadă ar trebui să fie flexibilitatea și disponibilitatea de a va adapta la schimbările care au loc in special in domeniul financiar, munca, afaceri si valori personale.Uranus in Taur va sugereaza, o munca pe cont propriu, sa va valorificati talentele, inzestrarile native, metode neconventionale de rezolvare a problemelor, creativitate in folosirea resurselor personale.

Luna Noua in Taur va provoaca sa intelegeti ce valoare dati banilor si ce sunteti dispusi sa faceti pentru ei, de fapt, mesajul pe care il aduce Luna Noua in Taur, este constientizarea modului in care doriti sa atingeti prosperitatea. Nu sunteti bogati prin ceea ce aveti, ci prin inzestrarile intelectuale si creative care valorificate in mod practic va pot aduce castiguri materiale.

Gandul de a folosi mijloace ilegale pentru a obtine banii sau puterea, tentatia de a profita de ceilalti pot aduce probleme in acest moment. Puteti iesi din aceasta situatie printr-o schimbare de perceptie privind modul de a castiga bani, prin exploatarea propriilor posibilitati si valorificarea inzestrarilor native, prin dorinta de a va cultiva talentele in beneficiul semenilor vostri.
Lipsurile materiale joaca rolul de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a cunostintelor profesionale, a talentelor voastre.

Elibereaza-te de tot ceea ce  împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.
Recunoaste sănătatea ca prima bogăție a vietii tale si multumeste Divinitatii.
Extinde-ti mintea pentru a vedea bogatia in alte moduri.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website