Luna Noua in Taur, 5 mai 2019, ora 1:45

Dragii mei, Luna Noua in Taur are legătură cu plantarea semințelor, dar mai ales cu răbdarea si munca pe care le investiti pentru ca acestea să crească.

Luna Noua in Taur se formeaza pe fondul conjunctiei Saturn-NS-Pluton in Capricorn aflata in aspect tensionat cu guvernatoarea Lunii Noi in Taur, Venus in Berbec. Acest aspect astral va reamintește că obiectivele voastre materiale trebuie să fie alimentate de pasiunea si creativitatea voastră – ceea ce va transformă în mod autentic mai degrabă decât ceea ce credeti că ar trebui să faceti doar sa castigati niste bani.Reusitele voastre in plan fizic tin de o realista punere in lumina a abilitatilor voastre practice.

Acest aspect astral, poate fi asociat cu rana care lasa cicatrici si se vindeca mai greu. Nu puteti schimba o experienta negativa care a lasat urme dureroase, dar , va puteti schimba modul in care raspundeti la aceasta experienta, si Luna Noua in Taur este o ocazie favorabila.

Este posibil ca, ceea ce ati construit să se clatine, plantele masculine, Saturn (responsabilitatea) și Pluton (transformarea) în Capricorn vor adăuga o presiune internă care va impulsonieaza să faceti schimbările necesare, nu neaparat pe care le doriti. Este posibil să nu puteți remedia complet problema sau cel puțin nu imediat. Întrebarea este: Ce puteți face acum, sa va îmbunătățiti situația într-un fel? Provocarea este să faceti ceea ce puteti face, chiar dacă nu este ceea ce ati sperat. Pași mici. Asteptari pe termen scurt. Trebuie sa acceptati ceea ce se intampla , in timp ce actionati sa ajungeti acolo unde va doriti.

Este momentul sa faceti tot ce puteti, chiar și atunci când acea acțiune nu va rezolva întreaga problemă. Lecția nu este doar sa faceti tot ceea ce se poate face, ci sa actionati într-un mod care nu creează mai multe probleme decât rezolvă. Este vorba de a incepe ceva care aduce echilibru si stabilitate pe termen lung. Acest aspect astral va avertizeaza ca, daca va doriti realizari rapide si actionati in detrimentul altor persoane este posibil sa provocati mai multe daune si sa aveti parte de esecuri, amanari, obstacole, pierderi, despartiri, tensiuni.

Inainte de a incepe o activitate, ar trebui să meditati dacă viața voastră reflectă cu adevărat dorintele sufletului vostru. Toate bogățiile vin în cele din urmă din interior. Generozitatea voastra si luminarea mintii vor alimenta succesul material , vor aduce mai multa abundenta si prosperitate in viata voastra in viitor.

Daca munca pe care o faceti in prezent nu va aduce satisfactii, dacă participati la activități care nu sunt aliniate la obiectivele voastre, este timpul sa vă retrageti și să va gasiti adevarata menire. O legătură puternică cu sinele interior va poate ajuta să luati deciziile care sunt în integritate cu scopul vostru spiritual, vedeti Luna Noua in Taur se conecteaza favorabil cu Neptun in Pesti.
Lipsurile materiale si pierderile din aceasta perioada joaca rol de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a talentelor voastre, va provoaca sa iesiti din prejudecati, situatii invechite devenite perimate, sa va folositi talentele si inzestrarile native. Trebuie sa intelegeti acum ce valoare dati banilor si ce sunteti dispusi sa faceti pentru ei.

Luna Noua in Taur va provoaca sa inlocuiti gandirea haotica, cu gandirea strategica, matura, temperata, numai in acest fel puteti avea parte de realizari pe termen lung in plan material si financiar.
Este o ocazie favorabila sa renuntati la obiceiurile, comportamentele și convingerile vechi, depasite, metodele rudimentare, în timp ce căutați metode noi și inventive de a face progrese.
Orice bagaj emoțional pe care nu l-ați eliberat încă este posibil să apară în corp prin simptome fizice, cum ar fi: digestia slabă, durere, creștere în greutate, oboseala, lipsa de energie, etc.
Este o perioada favorabila pentru eliminarea obstacolelor din calea realizarilor in munca, afaceri si profesie, pentru schimbari mentale in valorile si perceperea bogatiei.

Luna Noua in Taur, va ofera sansa de a crea o ordine serioasă în viața voastră, pe termen lung.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website