Luna Noua in Taur din 15 mai 2018, ora 14:48, ora Romaniei

Dragii mei, pe cerul astral se formeaza conjunctia dintre Luna si Soare in Taur, aspect denumit, de Luna Noua in Taur.
In 15 mai nu numai că există o Lună Nouă în Taur, dar, Uranus, cunoscut ca cea mai dinamică si surprinzătoare planetă, intră în Taur în aceeași zi si va declansa schimbari majore si neasteptate in privinta valorii castigurilor si a modalitatilor de castig pana in 2026.

Este un moment important pentru a da naștere unor noi fundații care să reflecte adevăratele voastre valori. Pentru a face acest lucru, trebuie să meditati dacă viața voastră reflectă cu adevărat dorintele sufletului vostru. Toate bogățiile vin în cele din urmă din interior, așa că faceți tot ce este mai benefic pentru a vă dezvolta compasiunea si generozitatea fata de cei defavorizati de soarta. Generozitatea voastra si luminarea mintii vor alimenta succesul material , vor aduce mai multa abundenta si prosperitate in viata voastra in viitor.

Luna Noua in Taur aduce valuri noi și neașteptate de bogăție în formă tangibilă pentru a va ajuta să va indepliniti scopurile si visele:
Extindeți-vă mintea pentru a vedea bogăția în alte moduri.
Fiti pregatiti pentru schimbarea sistemului de valori in care ati crezut pana acum .
Eliberați-vă de tot ceea ce vă împiedică capacitatea de a vindeca, de a construi sau de a crea.
Recunoasteti sănătatea ca prima bogăție a vietii voastre si multumiti Divinitatii.
Utilizați averea și resursele voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti să-si îndeplineasca obiectivele și visele, deoarece aceasta generozitate se va intoarce la voi inzecit.Puteti face acest lucru sub forma de sponsorizari sau donatii.

Luna Noua in Taur, alaturi de intrarea lui Uranus in Taur reprezinta inceputul unei perioade de transformare financiară care va afecta diferite aspecte ale vieții voastre: carduri bancare, facturi, taxe, pensii, plăți , venituri din acțiuni, fonduri externe. Desigur, acest lucru va afecta sfera imobiliară, în care va puteti astepta la tot felul de surprize și șocuri.

Uranus încearcă sa va elibereze de tot ceea ce va trage înapoi și încetinește progresul vostru înainte (Uranus = Libertate). Dar uneori felul în care acționează va poate șoca, iar schimbările care au loc, dacă nu suntem pregătiți pentru ele, vor fi percepute brusc negativ.

Pentru persoanele incapatanate, conservatoare, care isi creaza atasamente puternice va fi dificil sa se adapteze la inovatiile cerute de Uranus in Taur: Principala calitate în această perioadă ar trebui să fie flexibilitatea și disponibilitatea de a va adapta timp de mai mulți ani la schimbările care au loc in special in domeniul financiar, munca, afaceri si valori personale.Uranus in Taur va sugereaza, o munca pe cont propriu, sa va valorificati talentele, inzestrarile native, metode neconventionale de rezolvare a problemelor, creativitate in folosirea resurselor personale.

Luna Noua in Taur va provoaca sa intelegeti ce valoare dati banilor si ce sunteti dispusi sa faceti pentru ei, de fapt, mesajul pe care il aduce Luna Noua in Taur, care se formeaza in casa spiritualitatii este constientizarea modului in care doriti sa atingeti prosperitatea. Nu sunteti bogati prin ceea ce aveti, ci prin inzestrarile intelectuale si creative care valorificate in mod practic va pot aduce castiguri materiale, prin bogatia sufleteasca cultivata in favoarea semenilor prin ajutoare de orice fel.

Taurul este zodia care are puterea sa materializeze visele, idealurile voastre, daca in acest moment sunteti nemultumiti de rezultatele muncii voastre vi se ofera ocazia reconsiderarii modului in care va doriti sa castigati bani.Gandul de a folosi mijloace ilegale pentru a obtine banii sau puterea, tentatia de a profita de ceilalti pot aduce probleme in acest moment. Puteti iesi din aceasta situatie printr-o schimbare de perceptie privind modul de a castiga bani, prin exploatarea propriilor posibilitati si valorificarea inzestrarilor native, prin dorinta de a va cultiva talentele in beneficiul semenilor vostri.
Lipsurile materiale joaca rolul de stimulent pentru o mai adecvata punere in valoare a cunostintelor profesionale, a talentelor voastre.

Este important sa intelegeti acum, ca valorile materiale se modifica in timp si sufera schimbari de semnificatie, de aceea, nu ar trebui sa asteptati fericirea de la acumulari materiale. Multi oameni cred ca exista prin prisma lucrurilor pe care le au, dar asta este o mare iluzie, pentru ca maine ati putea sa nu aveti nimic decat viata pe care v-a daruit-o Dumnezeu, sa ramaneti doar cu inzestrarile native pe care le aveti, de aceea, ar trebui sa va folositi cat mai eficient talentele, darurile si sa le dati o orientare practica.

Este o perioada favorabila sa luati decizii in munca si afaceri, sa urmariti care sunt perceptiile voastre legate de modul in care doriti sa va atingeti scopurile materiale, sa castigati bani.
Este momentul sa demonstrati ca puteti castiga bani pe cont propriu fara sa asteptati ajutor din partea altora, ca stiti sa va valorificati talentele si aptitudinile.
Este cea mai buna perioada sa gasiti o metoda prin care sa dovediti mai multa rentabilitate si eficienta in munca pe care o prestati, in afacerile voastre.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website