Luna noua in Varsator, 24 ianuarie, ora 22:42(ora Romaniei)

Dragi prieteni, mesajul pe care il aduce Luna Noua in Varsator, este acela , sa va analizati, in ce masura sunteti dispusi sa iesiti din tiparele traditionale, invechite, de gandire si sa dezvoltati propriul tipar de viata , sa dezvoltati o gandire originala.

Observati lucrurile, proiectele sau oamenii care au prezentat importanta altadata, dar care nu va mai trezesc entuziasmul pasiunea sau curiozitatea. Observati ce a fost eliminat recent de pe lista prioritatilor voastre, ce s-a dizolvat de la sine, ce a disparut, ce a fost pierdut sau luat cu forta. Observati in ce situatii ati spus nu chiar daca asta v-a provocat un oarecare disconfort. Toate aceste lucruri si evenimente v-au pregatit pentru acest moment al TREZIRII. Estimati modul in care toate acestea v-au ajutat sa va creati spatiul necesar pentru ca un aspect nou sa poate surveni in viata voastra. Aceasta eliberare a spatiului este elementul cel mai important, reprezinta o golire absolut necesara. Stresul si sentimentul de impovarare provin din faptul ca va agatati de tot si de toate, pentru ca nu lasati niciodata din maini propriul stil de viata.Este momentul pentru un nou stil de viata, pentru un nou inceput.

Prin identificarea credințelor și a formelor de gândire care au creat în trecut durere si suferinta și prin înlocuirea lor cu credinte și gânduri care ne împuternicesc, ne dăruim o șansă de a crea un viitor mai bun si mai fericit. Concentrați-vă acum pe ceea ce rămâne, pe orizonturi noi și pe o cale de a vă pretui mai mult, de a vă exprima in mod sincer și de a vă bucura de viață.

Luna noua in Varsator ne avertizeaza ca este nevoie de renuntarea la multe tipare  invechite, la prejudecati, pentru a oferi iubirii si relatiei cu cei apropiati un cadru de expresie mult mai liber si mai natural. Poate declansa o criza in plan conjugal, un moment in care realizam brusc ca avem nevoie de afectiune. Impactul crizei poate actiona fie pentru a elimina o relatie, fie pentru a constientiza mai profund iubirea unei persoane din trecut.Crizele aparute acum ne obliga sa iesim din zona de confort si sa facem o schimbare in viata noastra, dar schimbarea ar trebui sa porneasca din interior.

Luna noua in Varsator aduce un fel de trezire sufleteasca si puteti fii vulnerabili fata de lucrurile la care opuneti rezistenta. Nu este nimic in neregula sa va simtiti atasati de parinti, bunuri , persoane apropiate, dar atasamentul exagerat poate deveni un obstacol in acest moment.Acest lucru este valabil mai ales pentru atasamentul fata de aspectele negative ale trecutului, fata de amintirile triste, care va produc durere si care s-au implantat adanc in subconstient. Este momentul sa va dati seama ca, aceste dureri, suferinte, va tin pe loc si sa incercati sa le vedeti dintr-un alt unghi, mult mai extins.Cu cat deveniti constienti de acest lucru cu atat puteti deveni mai liberi si cu o noua viziunea catre viitor.

Luna Noua in Varsator aduce un nou mod de abordare a relatiei cu cei apropiati, a relatiei conjugale. Poate ca aceste schimbari sunt neasteptate si pot fi generate de cei apropiati, dar, tocmai aceste schimbari va provoaca sa iesiti din spatiul limitat dictat de familie si sa va regasiti propria libertate.

Poate ca, cei apropiati sau partenerii de viata va forteaza sa va schimbati conceptiile, punandu-va in postura unor situatii neasteptate sau complicate, poate ca ies la iveala anumite informatii, secrete din trecut, care schimba destinul intr-un minut. Acum se pot intampla cele mai neasteptate evenimente, nu durabilitatea lor e importanta, cat impactul pe care il au asupra personalitatii, sufletului si psihicului vostru.

In cadru cuplului pot interveni actiuni sau decizii care muta partenerii pe o alta directie de viata, iar bulversarile si neintelegerile pot aparea cand la mijloc sunt interese materiale sau cand exista secrete, ascunzisuri si aspecte insuficient cunoscute despre partener.

Luna noua in Varsator va ofera o oportunitate de a explora nevoile voastre emotionale, este un moment in care frustrarile sentimentale, nemultumirile, ajung la suprafata, la lumina. Relatiile pot fi contestate, rupte sau intarite intr-un mod cu totul neasteptat, uneori bulversant.Exista o dorinta reala de a starni o situatie blocata care stagna de mult timp.

Luna Noua in Varsator este un moment favorabil pentru: initiative noi in plan personal, pentru o afacere proprie, o profesiune pe cont propriu, afirmare, lansare, eliberare de ceea ce va oprea evolutia, depasirea unor mari blocaje anterioare, calatorie importanta, emigrare, schimbare de sens in viata, o noua cunostinta care va poate schimba viata, o revolutie personala profunda, intalnirea sau reintalnirea neasteptata a partenerului de viata, descoperirea unor talente tinute ascunse pana acum, eliberare de o relatie necorespunzatoare, atractie spre un nou domeniu de studiu, o noua personalitate, pentru extinderea orizonturilor si preocuparilor, pentru schimbari majore de mentalitate, pentru studiul unei noi stiinte, pentru inceputul unei noi vieti.

Luna noua in Varsator ne ofera sansa de a schimba in mod semnificativ modul in care percepem realitatea. Ne oferă șansa de a ne elibera mintea de tipare invechite de gândire care ne reduc potențialul de a fi autentici, creativi și de a participa cu entuziasm la co-crearea vieții noastre minunate.

In urmatoarea perioada fiecare dintre noi primeste sansa de a schimba ceva care a fost blocat si de a explora puterea de eliberare a noilor nivele de evolutie.Pentru a depasi aceasta perioada este nevoie de detasare si intelepciune. Asta nu inseamna sa fiti nepasatori, ci doar sa aveti abilitatea de a privi evenimentele dintr-o alta perspectiva, mult mai inteleapta.Pe masura ce perspectiva voastra se schimba si veti vedea totul altfel, puteti intelege diferit experientele din viata voastra.

Facebook Comments

Distribuie Articolul

Lasă un răspuns

Name *
Email *
Website